معذرت میخوام که اینجا میپرسم.اول از دکتر سوال پرسیدم و دکتر راهنماییم کرد ولی حتما باید تجربه بقیه رو هم میدونستم.من به هیچ وجه نباید باردار بشم،دکتر آیودی ۷ ساله رو برای پیشگیری پیشنهاد داد ولی قبلا شنیدم عفونت میاره.خانمایی که تجربه دارید میشه نظرتون رو بگید؟و اگه روش مطمئن دیگه ای سراغ دارید لطفا بگید.قرص هم نمیتونم بخورم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 4ساله دستگاه دارم ..هر 6ماهی میرم چکاب و از ژل بانوان استفاده میکنم..اصلا عفونت نداشتم..پریودی خیلی منظمه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
خاهر شوهرم 15ساله داره ک باید بره برداره..بدون ی ذره اذیت شدن و عفونت...
و اینکه دستگاه روی خانمای خوش گوشت بهتر عمل میکنه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
چجوریه تو این ۴ سال لازم نبود عوض بشه؟یبار میذارن و تا چند سال همونه فقط؟
اره عزیزم دستگاه من 10ساله اس...یعنی بغد 10سال باید برم بردارم ...
خاهرشوهرم 15سال پیش بهداشت گذاشته براش ک قراره بر برداره...
برای لوله بستن شکمو پاره میکنن دیگه درسته؟من شکمم نباید باز بشه
اما لوله های همسرتون موقت بدون درد و خونریزی بسته میشه..خیلی هم مطمین هست