2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه خیلی

347 بازدید | 18 پست

تو بچگی باباش را از دست داد نه برادری نه پشتی هیچی.. 

مادرش دنبال عیش و کیف خودش و شوهرم را به حال خودش کذاشت

بخاطر نیاز مالی چهار پنج تا شغل تجربه کرده با اینکه سنی نداشت، مثلا معلمی عشایر و ..

الان که چند ساله استخدامه و شرایط داشت خوب می‌شد رئیسش باهاش لج شده. کلید اتاقش را ازش گرفته توی شرکت حیرون و سرگردونه.

اینقدر فکرش درگیره فراموشی گرفته این چند روز، با قرص خواب سنگین هم خوابش نمیبره. 

امشب دیگه اشکش دراومد میگه برم یه مقاله آماده کنم بدم رئیس؟ الهی بمیرم مثل بچه ها دلش پاکه ، نه تا حالا حقی از کسی گرفته، نه یه ریال حلال حرام کرده .. نمیدونم چرا اذیتش میکنن.

به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم.

میشه دعا کنید کارش درست شه؟ 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طفلکی🥲

امیدوارم هر چه زودتر شغلی پیدا کنه که قدرش رو بدونن و اذیتش نکنن، خداروشکر که همسر فهمیده‌ای مثل شما داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چقدر مظلوم. انشالله بهترین ها نصیب خودت و همسرت ، 

منم همسرم همینقدر مظلومه ،بخاطر کارش گاهی می‌ره تو خودش ، دلم براش میسوزه عین بچه کوچولو ها با خودش حرف میزنه میگه تو بگو چکار کنم 🥲

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عزیزم چقدر شما همسر مهربون و دوست داشتنی ای هستید...از صمیم قلبم دعا میکنم همه چیز براتون خوب پیش بر ...

ممنونم از شما عزیزم ❤️

من ناراحتی و استرس برام سمه، شوهرمم هم تاجایی که بتونه بهم نمیگه مشکلاتش را. ولی مگه میشه بعد از ۱۳ سال شوهرت را نشناسی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چقدر مظلوم. انشالله بهترین ها نصیب خودت و همسرت ، منم همسرم همینقدر مظلومه ،بخاطر کارش گاهی می‌ره تو ...

قربونت برم. پس قشنگ حال الان شوهرم و من را میفهمی 😢

طفلکی🥲امیدوارم هر چه زودتر شغلی پیدا کنه که قدرش رو بدونن و اذیتش نکنن، خداروشکر که همسر فهمیده‌ای ...

ممنونم از شما مهربان ایشالله از دعای شما خال دل شوهرم خوب بشه

قربونت برم. پس قشنگ حال الان شوهرم و من را میفهمی 😢

خدا نکنه

دقیقا 🥲اصلا نگاه و چشماشون غم تو دلشون داد میزنن ، 

چقدر هم میخان کنترل کنن ولی نمیشه

دلم روشنه خواهر همه چی درست میشه براش 🌷

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خدا نکنهدقیقا 🥲اصلا نگاه و چشماشون غم تو دلشون داد میزنن ، چقدر هم میخان کنترل کنن ولی نمیشهدلم روش ...

انشالله عزیزم 🌹

منم از خدا میخوام بهترین ها برای شما و همسرتون رقم بخوره❤️

انشالله عزیزم 🌹منم از خدا میخوام بهترین ها برای شما و همسرتون رقم بخوره❤️

لطف داری عزیزم مرسی بابت دعا قشنگت💗💗🌷🌷