2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله.. از کجا متوجه شدید؟ در کودکی چه علائمی داشت

از همون نوزادی فهمیدیم چون صداش میکردیم جواب نمیداد یکم باید بلند صداش میکردیم بعد که ۶ سالش شد مامانم برد سنجش دکتر گفت چون ازدواج فامیلی کردید تاثیر اونه و کار خاصی نمیشه کرد چون یه ذره کمتر میشنوه

مثلا ما صدای تلویزیون ۱۰ باشه میشنویم ولی اون باید بزاره روی ۱۵ تا بشنوه

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
نه بابا  سمعک به هر کسی نمیدن اگه خیلی شنواییش کم باشه میدن ولی به خواهر من قطره میدادن که تاث ...

خب اگر کسی افت شنوایی داره پس باید سمعک بزنه.. چطور خواهر شما اینجور نیس؟ مگه نمیگی از نوزادی واسش تشخیص دادن؟ می خان بدونم بازیگوش هست؟ بچگی شیطون بوده خوب با دیگران ارتباط برقرار میکرده؟ یا گوشه گیر و آروم بوده؟ ممنون میشم بگی

خب اگر کسی افت شنوایی داره پس باید سمعک بزنه.. چطور خواهر شما اینجور نیس؟ مگه نمیگی از نوزادی واسش ت ...

اخه خواهر من شنواییش یکم مشکل داشت دکتر گفت سمعک اگه بزنه بدتر میشه مثلا هر کسی چشمش یکم مشکل داشته باشه عینک نمیدن چون بدتر میشه اگه خیلی ضعیف باشه عینک یا سمعک میدن

نه خیلی هم خوب با دوستاش ارتباط برقرار میکرد بچه بود وقتی بازیش میدادن میخندید ولی یکم تمرکز نداره مثلا یه موضوعی بهش میگیم چند دیقه بعد متوجه حرفت میشه به اصطلاح دو هزاریش دیر میوفته

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
شما از کجا فهمیدی مشکل شنوایی داره؟

دختره من خیلی بازیگوشه.. به صدا واکنش داره مث بوق عروسکاش یا جقجقه.. دست زدن.. اما چون خیلی بازیگوشه و یه جا بند نیس به اسمش خیلی واکنش نداره.. بعضی اوقات کارایی که ازش میخام انجام میده.. کلا همینجوری نگرانم؟ فوق العاده لجبازه.. تو جمع دوست اش همه خیلی شاد و بازیگوشه.. 19ماهشه 

دختره من خیلی بازیگوشه.. به صدا واکنش داره مث بوق عروسکاش یا جقجقه.. دست زدن.. اما چون خیلی بازیگوشه ...

این که خیلی خوبه من فک کردم بچه آروم و ساکیه اتفاقا بچه هایی که شیطونی و بازیگوشی میکنن هوششون زیاده و اتفاقا شنوایی خوبی دارن

اینکه به اسمش واکنش نمیده احتمالا خیلی زیاد توی خونه اسمش صدا میکنید دیگه واکنشی نداره مثلا گاهی دخترم صداش کنید ببینید جوابتونو میده 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
این که خیلی خوبه من فک کردم بچه آروم و ساکیه اتفاقا بچه هایی که شیطونی و بازیگوشی میکنن هوششون زیاده ...

مرسی عزیزم.. شده یه جایی من صداش میکنم نگاه نمی که اما یکی دیگه صداش میکنه نگاه میکنه. حالا تا دو سالگی صبر میکنم.. مرسی از راهنماییتوت