2777
2789

بخدا انصاف نیس😭😭

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یخچال می تونید از اداره برق شکایت کنید

ای بابا اینجا آدم میکشن طرف راست راست راه میره برای یخچال ما کاری نمیکنن. ی پول یخچالم باید خرج شکایت کنیم 😔

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وای . مگه محافظ نخریده بودین واسش ؟

چرا داره ولی وقتی دوساعت صبح میره دوساعت نزدیک ظهر .بعد از ظهرم هی خاموش روشن میشه یخچال بدبخت چیکار کنه .میخواستم یمدت استفاده کنم دستم پول اومد یکی بخریم . که اینجوری شد . 

ای بابا اینجا آدم میکشن طرف راست راست راه میره برای یخچال ما کاری نمیکنن. ی پول یخچالم باید خرج شکای ...

نه بابا هزینه نداره اداره برق هم بیمه داره از جیب خودش خسارت پرداخت نمی کنه

کاربر آقا 

دیروز شارژر من سوخت کلی حرص خوردم خدا به داد شما برسه دیگه

یه آقایی هم بود برای اینکه رای بیاره میگفت چرا زمستونا گاز رو قطع میکنید تابستونا برق رو 😂یعنی به عمرم شاهد این همه قطعی برق نبودم تو دوره ی ریاست جمهوری خودش😏

چرا داره ولی وقتی دوساعت صبح میره دوساعت نزدیک ظهر .بعد از ظهرم هی خاموش روشن میشه یخچال بدبخت چیکار ...

حالا شایدم نسوخته باشه به نمایندگیش زنگ بزنین یا یک تعمیر کار بیارین . به امید خدا که نسوخته 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
تو یه روز چند بار بزق قطع و وصل شد ال سی دی تیوی دچار مشکل شد در نهایت براش محافط برق خریدم .کولر گا ...

هرچقد مواظب باشی بلز وسیله برقیه میسوزه آدم نیس ک تحمل کنه

نه بابا هزینه نداره اداره برق هم بیمه داره از جیب خودش خسارت پرداخت نمی کنه

کجاباید بریم برا شکایت

دیروز شارژر من سوخت کلی حرص خوردم خدا به داد شما برسه دیگهیه آقایی هم بود برای اینکه رای بیاره میگفت ...

خدا لعنتشون کنه خیلی ظلم میکنن شوهرم میگه تو اوووج شلوغی بازار برقا میره مشتریا رو رد میکنیم 

حالا شایدم نسوخته باشه به نمایندگیش زنگ بزنین یا یک تعمیر کار بیارین . به امید خدا که نسوخته

زنگ زدیم امروز نیومدن موند برا فردا .تافردام کل وسایلم خراب میشه