2777
2789

منم همینطور 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زندگی ایهاونوقت میگه حسادت ممنوع

سعی میکنم حسادت نکنم ولی دلم میشکنه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

خدا همه مون رو دوست داره منتهی چشم دل میخواد عشق که یکطرفه نمیشه خدا دوستت داشته باشه تو تلاش نکنی چ ...

نمیشه با من نباشدش میلی

که ظرفمو هم نشکنه؟

اتفاقا عشق من بهش یه طرفس... کاش بتونم دل بکنم

نمیشه با من نباشدش میلیکه ظرفمو هم نشکنه؟اتفاقا عشق من بهش یه طرفس... کاش بتونم دل بکنم

اول اون باید تورو بخواد که تو بخوایش ، رو لا فضل ربی ما عرفت ربی(اگر محبت و لطف خدا نبود هرگز او را نمی شناختم)