2777
2789

سلام،شوهر خواهرم خیلی اذیتش میکرد خواهرم یه پسر13و یه دختر 9ساله داره 

دیگه پدرم دید خواهرمو خیلی اذییت میکنه دست بزن داره و گل مصرف میکنه پدرم وکیل گرفت و داره کارای طلاقشو میکنه ،الان شنیدم میگن کسایی که قرص اعصاب مصرف میکنن بهشون بچه نمیرسه ،خواهرم غصه میخوره کسی هست شرایطش مثل خواهرم باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه به جا قرص اعصاب رواندرمانی کنی مشاور بره

خودشو به یه هدفی سرگرم کنه

چون وابستگی بهش اعتیاد میاره

بجاش گل گاوزبون و عسل و خرما و گلاب بخوره و فلفل و ترشی هم نخوره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

دختر مگه از۹سالگی تا ۱۸سالگی یا پدر نیست

و پسر هم که از ۷تا ۱۵سالگی با پدره 

فکر کنم نمیشه عزیز 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

دختر مگه از۹سالگی تا ۱۸سالگی یا پدر نیستو پسر هم که از ۷تا ۱۵سالگی با پدره فکر کنم نمیشه عزیز

دختر تا7سالگی با مادر 

از7تا9با پدر

از9به بعد خودش میتونه انتخاب کنه

دختر تا7سالگی با مادر از7تا9با پدراز9به بعد خودش میتونه انتخاب کنه

اخه ۹ که خیلی کمه؟؟ولی دختر پیش مادر باشه بهتره 

یه خانمی که بخاطر مدرسه باهاش میگردم میگه شوهرش شیشه می کشید طلاق یکطرفه گرفت بچه رو هم حصانتشو گرفت و هنوز پسرش پیشه خودشه ۸سالش هم هست

اگه داروهاش قوی نیس و خواهرت شدید بیمار نیس هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت خودش زندگیشو کنه ولی حمایت شما ...

نه داروها زیاد قوی نیست ،و شدید هم بیمار نیست حمایت های لازمه رو هممون میکنیم فقط میگیم طلاق بگیر پشتتیم ،دیگه تموم شه این ظلم خیلی اذییت شد