2777
2789
عنوان

سگ بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست

برادر شوهر من سگ داره وابستگی زیاد داره الان واقعا خسته شدن ازش هر جای نمیتونه ببرتش چون خیلی ها بدشون میاد از سگ خیلی ها نمی‌توانند خونشون برن چون از سگ می‌ترسند خودش می‌گفت اشتباه کردن آوردمش مسافرت رفتن که دیگه هیچی میگه دردسرش زیاده 

سلام زیبا بله پیش خودمه خیلی دوسش دارم و وابسته شم چنگ میزنه ولی نه خیلی زیاد آرومه تقریبا

سلام 💜🥰من ۲هفته اس گربه خیابونی اومده تو تراس و هی میره یه چرخ میزنه تو خیابون و باز میاد 

ولی ترس دارم که بیارم تو خونمون اینم که عاشق خونه اس هی میگه منو بزار بیام تو خونتون🥲

ونمیتونم ببرمش دکتر چون ماشین نداریم

ترسم از مریضیه که نداشته باشه و کنه و ....نچسبیده باشه بهش 

خدایا شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام زیبا بله پیش خودمه خیلی دوسش دارم و وابسته شم چنگ میزنه ولی نه خیلی زیاد آرومه تقریبا

قرص انگل میدین شما ؟هرچند وقتی یبار ؟

و اگه برم کلینیک بگیرم چند هست ؟و تو آبش بندازم یا تو دهنش کنم دستمو گاز نگیره 😄

خدایا شکرت 

سلام 💜🥰من ۲هفته اس گربه خیابونی اومده تو تراس و هی میره یه چرخ میزنه تو خیابون و باز میاد ولی ترس ...

قشنگم گربه من نژاد داره پرشین هست گربه خیابانی بنظرم خونه نیار هم ممکنه مریضی داشته باشه کلی هم هزینه واکسناشه اگه قصدد جدیه گربه داشته باشی خیابانی نباشه تراس هم که میاد بهش آب بده از غذا های مونده بده بره قرص انگل هم میدم بهش تقریبا ۳ ماه یبار من تو غذاش میندازم

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»