2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا ضد ارزش ها رو عادی سازی نکنید.چه با افتخار هم میگه دوسپسرامون.گوهر وجودیتون و احساساتتون رو راح ...

ما سرمون تو تاپیک های مذهبی میندازیم و میایم اظهار نظر بیخود میکنیم که شما هم همین کارو میکنید ؟ 

خیلیا قصدشون ازدواجه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

آخیییییی 🤩 من میمیرم برای روابط عاشقانهاگه ناراحت نمیشی میشه بگی چجوری باهاش آشنا شدی ؟

قربونت.😅❤️

قبلش سر المپیاد با هم آشنا و دوست معمولی صمیمی شدیم. بعد دیدیم هم رو دوست داریم و وارد لابطه شدیم. الآن دو سه سالی می‌گذره و هم‌دانشکده‌ای و هم‌کلاسی‌ایم. ایشالا تا یکی دو سال دیگه هم ازدواج می‌کنیم. :)

قشنگ‌ترین اتفاق و شانس زندگیمه واقعا.

لطفا ضد ارزش ها رو عادی سازی نکنید.چه با افتخار هم میگه دوسپسرامون.گوهر وجودیتون و احساساتتون رو راح ...

خیلیا گوهر وجودی که هیچ بخاطر طرف خودشونو میکشن یه عمر زحمت پدر مادر بفنا میره

وای ن اینطوری نگو 

خیلی دوسش دارم مهربونه پارتنرم 🥹😂😂

البته آخرین پیامم این بود: عقب مونده بذار برگردی از سرکار هر چی خوشگذرونی و خوردی از دماغت میکشم بیرون

عشق و علاقه موج میزنه

🤧

یه سوال، پسرا جز اعصاب خورد کردن و حرص دادنت چه کار دیگه ای بلدن؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...