2777
2789

همه اینطورین که حداقل دو سه بار دست پسره روشون بلند شده و در حالت عادی با فحش و تحقیر باهاشون حرف میزنه و کاملا هم براشون عادیه و اگه تو رابطت اینطوری نباشه براشون خیلی عجیبه مخصوصا اگه پسره تا حالا نزده باشتت😐😐 جالب اینه همشونم تو خانواده های مرفح و دخترای ادایی و باکلاس و زیبایی هستن نمیدونم چرا قدر خودشون رو نمیدونن واقعا من جنبه ی بعضی جمع هارو ندارم ی چیزایی که میشنوم تا مدت ها اعصابم خورد میشه چجوری اینقدر به کمتر از لیاقتشون میتونن قانع باشن!!! اکثرا هم با همون پسرا معتاد شدن و وقتی تو چیزی باهاشون‌نمیکشی تعجب میکنن میگن چرا مثلا فلان چیزو مصرف نمیکنی براشون عجیبع😐 خب عزیزم من باید از تو سوال کتم که تو چرا مصرف میکنی نه برعکس😐😐😐🤣🤣مغزم کشش نمیده واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم سمتا اینجوره

ینی واقعا اینطوره

کجا میشینید

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یچی بگمی بنده خدایی دوس پسرش بهش میگه ج.. هاینم میگه جانم

پشماممممممممممممممممم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اره منم دیدم که پسره اینطوری میگه ولی در عین حال یا خوششون میاد یا هنوز باهاش میمونن ولی اینکه بگی جانم دیگه یعنی اوضاع خیلی خیته

این ی بعدش بود

ابعاد دیگس فاجعه بار تره

مثلا طرف تو رابطس و نامزد داره

شبا تصویری با پسرا صحبت میکنه، البته معتقدن دوستای معمولیشونن

شبام اون پسره بهشون میگه جوجه خونگی خر ذوق میشن

اوضاع هم از طرف دخترا داغونه، هم پسرا

البته دور از ی سریا🤍🌱🌸

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰