2777
2789
عنوان

خانواده همسر فضول

127 بازدید | 14 پست

خانواده همسرم خیلی فضولن

تو همه چی دخالت میکنن و نظر میدن

خیلی عصبانی و کفری میشم از دستشون ولی هیچی هم نمیتونم به همسرم بگم چون ناراحت میشه

عقد هم هستم

به نظرتون چطور رفتار کنم

مث اون خانومه همه رو دعوت کن

همه رو بکش 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا رفتیم فرش خریدیم برگشتن میگن حتما برا این فرش مبل سلطنتی بخر حالا مبل سلطنتی هم خدا تومنکلا در ...

اوه اول راهی عزیزم همه جوره دخالت دارن فقط و فقط تنها راهش اینه بگی چشم و بعدش کار خودتو بکنی باهاشونم دهن به دهن نزاری و پشت سرشونم پیش شوهرت اصلا بد حرف نزن 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
اوه اول راهی عزیزم همه جوره دخالت دارن فقط و فقط تنها راهش اینه بگی چشم و بعدش کار خودتو بکنی باهاشو ...

شوهرم خیلی خیلی حساسه روشون

چند بار اعتراض کردم تبدیل به دعوا شده

دیگه در قالب خنده گلایه میکنم ازش ولی گناه اون چیه کاری هم لاز دستش بر نمیاد

شوهرم خیلی خیلی حساسه روشونچند بار اعتراض کردم تبدیل به دعوا شدهدیگه در قالب خنده گلایه میکنم ازش ول ...

منم همینو میگم اونا هر چی هم باشن خانوادشن بدشونو بگی اخر سر خودت آدم بده میشی پیش شوهرت پس حواست باشه خودت باید از پس خودت بربیای 

به نظرت همش بگم چشم پررو نمیشن بیشتر دخاالت کنن؟

خب تو فقط میگی چشم ولی بعدش کار خودتو بکن و پیش شوهرتم سعی کن بدیاشونو نگی که برا خودت بهتره قوی باشی از پس همشون برمیای