2777
2789

چیکار کنم که‌ بره 

قصد بی احترامی ندارم ب شوهرم‌اعتراض کردم گفت باید بمونه برا چی بره و ال و بل ناراضی نیست از شرایط تازه ب من غر زد چرا میگی بره این حرفا راضیه از شرایط برامن خیلی سخته با بچه نوزاد

ی دعای چیزی بلدین که بره ب خدا جونم ب لبم رسیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخونم فقط همینجوری یا نذر کنم

به نیست اینکه مهمونا برن نه بار بخون و یواشکی سمت شون فوت کن شوهرت ندونه که بعد اذیتت کنه

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

بهش بگو دلتون واسه خونه تنگ نشده؟ وای من دو روز از خونه ام دور بشم، دلم واسش تنگ میشه.دعا جواب نمیده ...

اصلا روم‌نمیشه من‌خیلییی بیشعورم خیلیییی خجالتی زیاددد شدید 

فقط دارم عذاب میکشم همش کارم شده حرص و جوش گریه تو تنهاییم و دعاکردن 

حتی روم‌نمیشه ازش بخوام‌کاری کمک انجام بده همهههههه چی تنهاییی انجام میدم و بشدت بهش خوش میکذره

ببیت تمرین کردم ک ازش بخوام کاری کنه ولی اصلا نمیتونم ب قران تموم بدنم میلرزه از استرس ک بخوام بهش بگم ی چای دم بده

پذیرایی و خدماتو کم کن همشم خودتو با بچه سرگرم کن بگیر بخواب بگو بچم شبا نمیخوابه

اصلا اصلا اثر نداره 

تازه هی بهم میگه چقدر خوابالوییی همش درگیر خوابتی درحالی ک من شب بچم نوزاده تا صب اصلا نمیخوابه روز ک‌میهوابه مندمیخوام بخوابم نمیشه

قوی باش تو زندگی خیلی پیش میاد همچین ادمای بیشعوری ب پستت بخورن سواری نده و متوجهشون کن ک اذیتی و حتما تو کارا سهیمش کن

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈
نمیشه اصلا نمیشه اصلااا نمیشه مگ روزی ک‌من از دست بده

با شوهرت منطقی صحبت کن، مثلاً بگو اگه بابا یا مامان من همیشهههه اینجا باشه تو راحتی؟ یا دلت راحتی و حریم خصوصی خودتو می‌خواد؟؟ خجالتی نباش، ۴صباح دیگه به خودت میای می‌بینی ناراحتی اعصاب گرفتی، بعدم بچه رو میخوای عین خودت بزرگ کنی؟ نه حقشو بگیری نه یادش بدی خودش حقشو بگیره؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...