2777
2789

خاک تو سر من من سر موضعی که یک سال دعوا داشتم رفیقام گفتن برو خونه بابات شوهرتو ادم کن من اومدن خونه بابام قهر کردم 

بعد که دید من رفتم شوهرم همون شب پیام داد گفت فکر کردی رفتی اونجا برام مهمه که رفتی همونطور که تو برات من  مهم نبودم و رفتی خونه بابات 

گفت فکر کردی رفتی اونجا میام نازتو میکشم با مسخره وار ( خواهش میکنم التماس میکنم برگرد( کور خوندی  

من پیاماشو سین نکردم بالایگوشیمو اوردم پایین دیدم 

نزدیک ۲ هفتس خونه بابامم یه زنگ یه پیام هم نداد الان با یه پیج فیک پسر که شوهرمو فالو داشتم دیدم رفته کیش با حسین که رفیق صمیمیشه و شدید مرد خراب و هوس بازیه شوهرم گرم مزاجه و مطمعنا رفته اونجا حتما به من خیانت جنسی کرده 

اهل خیانت عاطفی یا زن دوم و پارتنر نیست فقط جنسی 

الان دارم دق میکنم تو اتاق خودمو حبس کردم بعد با گوشی خودم دیدم دیم منم میتونم ببینم منو هاید نکرد 

بدون من رفته مسافرت 

الان چیکار کنم 

خل شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستی گوش به حرف یه مشت زن خونه خراب کن حسود ندی

ولی این توجیهش نمیشه

خیانت به ذات بستگی داره 

مگه هر کی قهر کنه طرف مقابل باید قید تعهدو بزنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

وقتی ترک خونه که اشتباه ترین کار برای یه زن متاهل هست رو انداختی گردن مشاوره ی دوستات به نظرت کاربران نی نی سایت جرات ارائه راهکار هم دارن؟

واقعیتش ترک خونه توسط زن هم شرعی هم قانونی هم اخلاقی یه اشتباه بزرگ هست و دودش هم فقط تو چشم خودش میره

خودتون رو بی حرمت نکنید ترک خونه برای آخر آخر آخر خط هست وقتی دیگه امیدی به نجات زندگی مشترک نیست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولی این توجیهش نمیشهخیانت به ذات بستگی داره مگه هر کی قهر کنه طرف مقابل باید قید تعهدو بزنه

من خیانت را توجیه نکردم و نمیکنم  الهی خیانتکاران ذلیل بشن چه زن چه مرد

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

براش مهم نیست بعد با چه پولی از بابام بگیرم؟

مسافرت تنهایی و تو این شرایط نرو//زندگیت میدون جنگ نیست گلم/یکم صبر داشته باش/درست میشه

با هرکسی هم مشورت نکن

ببین خط قرمزای شوهرت چیه اونارو رعایت کن