2777
2789

به نقطه ای رسیدم که به نظرم دخترایی که همسری دارن که هم عاشق اونن و هم اون عاشقوشونه و هم از نظر فرهنگ و اخلاق مشکلی ندارن خوش شانس ترین ها هستن ..

خیلی خیلی سخت شده دختر مجردی باشی و کسی رو پیدا کنی که هم از نظر اخلاقی آدم مناسب باشه هم علاقه بینتون باشه ..

اگه شما جزو اون دسته هستین خوش به حالتون (:

الان جوری شده که اگه دختر خوبی باشی پسرا ایگنور میکنن یا کسایی میان سمتت که ….

اطراف من که پسر خوبی که با حیا و با جنم باشه پیدا نمیشه .. و من موندم اگه نبود چکار باید بکنم 🙂

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

منم همین دیدگاه رو دارم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی قسمته

من خیلی دعا می کنم ..

ولی نمی‌دونم تا کی باید صبر کنم 🙂

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

خوشبخترین دختر 

اونی هست ک متکی بخودشه .مجردی کار میکنه و پولشو هررررچی دلش بخا از ایفون از ماشین از لباس از انواع خدمات ارایشگاه و....میده عشق میکنه هرماه مسافرت میره دستش دراز نی جلوی ی مرد وایسع ببینه خوشبختش میکنه یا ن ک با شدهر ارزش پیدا کنه وبی شوهر ارزشش ازدست بره

خوشبخترین دختر اونی هست ک متکی بخودشه .مجردی کار میکنه و پولشو هررررچی دلش بخا از ایفون از ماشین از ...

پس روابط عاطفی چی؟🙂 من همین الانم حس می کنم خانوادم منتظر ازدواج منن و نگرانن که ازدواج خوبی نکنم 

من شاغلم چهره خوبی دارم و سطح فرهنگی خودمونیم خوبه 

چیزایی که گفتی برای استقلال هم انجام دادم اما خب از به جایی به بعد مگه میشه به ازدواج فکر نکرد؟

خوشبخترین دختر اونی هست ک متکی بخودشه .مجردی کار میکنه و پولشو هررررچی دلش بخا از ایفون از ماشین از ...

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم 

اصلا نمیتونم درک کنم که چطور بعضیا خوشبخت بودنو فقط تو شوهر خوب میبینن 

چون تعداد پسرهای نرمال خیلی کمتر از دخترای نرماله

به خاطر همین میگم دخترایی که پسر نرمال گیرشون میاد خوش شانسن🥲

پس روابط عاطفی چی؟🙂 من همین الانم حس می کنم خانوادم منتظر ازدواج منن و نگرانن که ازدواج خوبی نکنم م ...

اره عزیزم چرا نشه ازدواج ی گزینس ن هدف .وقتی قشنگ ک مردت عاشقتر باشه وگرنه میخا بری حمالی خونه یارو یا کور وکر ولال شی اگ خانوادس چیزی گفان جیک نزنی یا شکمت واندامت متفجر بشه ک تسل پادشاه رو ادانه بدی وتولید مثل کنی اگ شوهرت عاشقتر نباشه بدرد نمیخوره حمالیه تازه ب حمال ی پوِلیم میدن اونجا فقط داغدن  زن میشع