2777
2789
عنوان

تابستان خود را چگونه گذراندید

85 بازدید | 15 پست

هوم ؟ :) 

من دلم میخواد زودتر شهریور شه دوستمو ببینم دلم براش پر میکشههههه میخوام دوباره بدن نرمشو بغل کنم فشارش بدمممم.. از طرفی شهریور تولدشه هنوز هیچ ایده ای ندارم واسه هدیه تولدش!

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی چ دوست خوبی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

در جستجوی آب و برق

امروز دوبار برقمون قطع شد هعیییی زندگی...

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

به بطالت و غرق در عرق

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

در خانه با سروکله زدن با بچه ها درخانه گذراندیم

عالی

مضخرف تر از پارسال امیدوارم زود تموم بشه

دقیقااا😂

به بطالت و غرق در عرق

اونم با این بی آبی و بی برقی...🥲💔

تابستون ؟؟؟منتظرم نتایج بیاد

عزیزمممم موفق باشی✨️💓