2777
2789

بچه ها بعد از صفر عروسیمه توروخدا یه چیزی معرفی کنید که کمی چاق کنم قرص خوردم صورتم جوش شد آخه نمی‌دونم چکار کنم بخدا اعصابم داغونه ۴۳ وزنمه و قدم۱۵۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و خودخوری مانع چاق شدن میشه 

شب بیداری هم همینطور 

اول آزمایش بدید اگه مشکل درونی ندارید سرلاک و جوانه گندم خیلیی خوبه 👌🏽🥲

و اگه اشتها ندارید مکمل ویتامینی مثل یونی زینک هم مفیده 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

اشتهام خیلی خیلی خوبه ولی چاق نمیشم ۱۷ سالمه بخدا الان خیلی اعصابم خورده وناراحتم

اگ برات مهمه فقط براهروسیت تپل باشی قرص گین آپ بخور تااونموقع ۱۰کیلو میره روت....عروسیشو برگزار میکنی بهمون تپلی ولی معمولا یمدت بعد برمیگرده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اگ برات مهمه فقط براهروسیت تپل باشی قرص گین آپ بخور تااونموقع ۱۰کیلو میره روت....عروسیشو برگزار میکن ...

عزیزم ببخشید این کوفت خوردم صورتم شیشه ای هس الان کلی جوش زدم ازش و خیلی ناراحتم چند ساعت پیش توی اینه نگاه میکردم کلی گریه کردم نمیدونم الان صورتمو درمان کنم یا خودمو چاق کنم 

عزیزم ببخشید این کوفت خوردم صورتم شیشه ای هس الان کلی جوش زدم ازش و خیلی ناراحتم چند ساعت پیش توی ای ...

چاقت نکرد؟؟؟آره این‌چیزها هم هست ..جوش و می‌پوشانند.. منم براعروسیم خیلی لاغر بودم بدم‌میاد یادم میاد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن