2777
2789
عنوان

خوب کاری کردم بنظرتون

208 بازدید | 22 پست

طبقه بالای مادرشوهرمم 

۱۰ روزه سقط کردم خبر ندارن 

الان قالیاشو درآورده تو حیاط خیس کرده ک بمونم تو عمل انجام شده بشورمشون خودش ک پیره عروسی ک باهاش زندگی میکنه ام حاملس دختراشم اصلا دس ب سیا سفید نمیزنن البته عادتشونه عروس باید کاراشونو کنه

حالا من یواشکی زدم بیرون اومدم خونه آقام مادم تنهاس  رابطمون خوب نیس یکی دوماهه نمیرم پایین در حد سلا علیک تو حیاط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی. قالی شویی کار زن نیست کهپسراش بکنن

میگم پسرام خسته میشن پارسال کلی خونه تکونی کردم پسرش فقط ی موکت سبکه جا ب جا کرد چ قیافه غمگینی میگرف ک گناه داره خسته شد بهش گفتم پ من موکتا خونه بابامو شستم

مگه قالی شستن کار قالیشویی و آقایون نبود ؟وظیفه ی عروس نیست برای مادرشوهر کار کنه

خونواده اینا رسمه عروس کاراشونو کنه 

عادت کردن منم حمالی کنم واسه تفریح باقی عروسا رو خبر میکنه الان مجبور شده بهشون بگه بیان کمک

خونواده اینا رسمه عروس کاراشونو کنه عادت کردن منم حمالی کنم واسه تفریح باقی عروسا رو خبر میکنه الان ...

خب عزیزم بدعادتشون کردی دیگه 

ما ۵ تا جاری هستیم اصلا و ابدا تا حالا نشده بریم خونه تکونی و اینجور کارا برای مادرشوهر