2777
2789

من برای ختنه پسرم خیلی تحقیق کردم آخرم گند زدم

پیش معروفترین دکترای شهرمون بردم

فوق تخصص جراحی گفت الان خیلی زوده ۱۰ ماهگی بیارید بیمارستان بیهوش میکنم جراحی میکنم اگه حلقه بندازه در آینده دچار زود انزالی میشه من راضی نشدم به بیهوشی.

بردم پیش یه دکتر دیگه اونم خیلی با تجربه س هرکیو میبینی تو شهرمون میگن اون ختنه کرده گفت من تو مطب حلقه میندازم بیهوشی برای کسیه که مشکل داره مشکل زود انزالی و اینجور حرفا الکیه.

خلاصه دیروز ختنه ش کرد تو مطب ۵ دیقه طول کشید پسرم خیییییلی گریه کرد از دیشبم آوردمش خونه خیلی بی قراری میکنه کلافه س.

عذاب وجدان دارم همش گریه میکنم میگم ای کاش برده بودمش تهران بیمارستان فوق تخصص جراحی کودکان با خواب کامل انجام می‌داد بچه چیزی حس نمیکرد.

یا میذاشتم همین شهرخودمون ۴-۵سالش میشد با بیهوشی انجام می‌داد

دلم میخاد بمیرممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچمو میبینم دنیا رو سرم خراب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف گذاشتی براش .آخرش حلقه انداختی یا سنتی 

ناراحت نباش همه گریه می‌کنن دیگه منم پسرمون حلقه انداختم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم.

همه پسر بچه ها ختنه میشن بدون بیهوشی

درد جزئی از زندگیه 

خود اون مواد بیهوشی میدونی چقدر اثر منفی روی مغز داره .

هرچی هم بزرگتر میشد بدتر بود. میدونی چقدر خجالت زده میشد و تو روحیه اش تاثیر بدی داشت؟ 

بهترین کار رو کردی

حلقه و سنتی هم هیچ فرقی نداره الان خیلی از مردها مبتلا به زودانزالی هستن درحالی که اون موقعا حلقه نبوده.

الهی به امید خودت...  

والا عزیزم برا یه ختنه که نیاز به بیهوشی نیس.عوارض بیهوشی به مراتب بیشتر از یه مقدار درد کشیدن هس.روز اول نهایت روز دوم سوم یه مقدار آدینه. دیگه درست میشه.نگران نباش. ختنه برا هر بچه ای دردناک هس.برا بچه تو به تنهایی که نیس.نمی خواد برا ختنه اینقدر سخت بگیری.