2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هیچ وجه نمی‌پسندم ولی اکثریت جامعه میگن خوبه برای یه خانم

من خودمم راستش دوست ندارم 

فقط به خاطر اینکه حقوق دانشجویی داره و تضمینی و ساعت کارش کمه بهش فکر میکنم  اصلا اعصاب سروکله زدن با بچه های مردم ندارم 

من خودمم راستش دوست ندارم فقط به خاطر اینکه حقوق دانشجویی داره و تضمینی و ساعت کارش کمه بهش فکر میکن ...

چی بگم والا 

درست نیستم اینجوری واردش بشی

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

من دانشجوام دو تا ابده هاتو لگو من اجرا کنم وفت دارم😭😂

خخ  

ببین بستگی به رشتت داره و باقی مهارتها و علایقت

رشتتو بگو تا بت بگم 

من خودم دبیر هنرم من هر سال با پونصد ششصد تا دانش آموز در ارتباطم

می بینی چه بازار خوبیه ...کافیه ارتباط خوبی با بچه ها باشه که من دارم خداروشکر

به راحتی میتونم با کلاس های مجازی هنری مختلف هر چقدر درآمد که بخوام داشته باشم

چون مهارتهای مختلفی هم دارم مثل موسیقی  فتوشاپ نقاشی طراحی و.....

خیلی موقع ها بچه ها بم میگن می خوایم باتون کلاس داشته باشیم ولی واقعا نمی رسم چون من خونه و زندگیمم دوست دارم و می خوام بش برسم و پول برام اولویت نیست

این یکیش بود

یه سوال الان اگه بخوایم میتونیم از یه استان به استان دیگه بریم مثلا از خراسان رضوی فرهنگیان تهران قب ...

عزیزم من فرهنگیان نبودم ماده بیست و هشتم(یعنی از این طریق معلم رسمی شدم) خودم مهندسی دولتی خوندم ولی تا جایی که می‌دونم اصلش هم همینه مثلا اکثر دبیر هنرای کشور میان دانشگاه فرهنگیان شرافت تهران درس می خونن...چون اونجا دانشگاه مخصوص هنر واسه فرهنگیانه...ولی مثلا هر شهری که واسه خودش هر سال چهل تا دبیر هنر نمی گیره که بخواد دانشگاه اون شهر پذیرش داشته باشه!

میشه گفت به ظرفیت اون شهر و امکاناتش بستگی داره 

دفترچه ی سال پیشو ببین حتما

معلمی واقعا نیاز به عشق داره و شغلیه که مسئولیت زیادی داره.اگه بدون علاقه وارد این شغل بشیم هم به خو ...

واقعا نمیدونم علاقه دارم یا نه من پزشکی دوست داشتم ولی خب اومدم انسانی که اونم شغل دیگه ای نمیبینم