2777
2789

چیکار میکنید.فرض کنید اون چهار سال از بچه شما بزرگتر باشه بعد توی بازی بگه باید پاهای منو لیس بزنی .حالا یا از روی بازی بوده  یا فیلم بدی دیده باشه .بچتون بهتون بگه چیکار میکنید؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

😐ب خواهرت بگو شب جمعه بچه رو بفرست خونه مادر

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش،این بوده که مثلا التماسم کنی فلان کار رو برات انجام بدم مثل این که بگه باید پامو ببوسی . ...

ببوسی با لیس بزنی فرق داره

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

چه کار می کنم بچه رو میکشم 

خودت داری میگی بچه از این به بعد بیشتر مراقب بچه یه خودم هستم همین 

وقتی داره با بچه خواهر شوهرم بازی می کنه حواسم بهش هست 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
شاید منظورش،این بوده که مثلا التماسم کنی فلان کار رو برات انجام بدم مثل این که بگه باید پامو ببوسی . ...

فکر کن فیلم بد دیده 

چه کار می کنم بچه رو میکشم خودت داری میگی بچه از این به بعد بیشتر مراقب بچه یه خودم هستم همین وقتی د ...

آفرین معلومه با شعوری

ببوسی با لیس بزنی فرق داره

شاید واسه اون تو یه معنا باشه .. آخه چرا پاشو لیس بزنه ؟؟ آخه پاا؟ مثلا کف پا!!!!! من که فکر میکنم منظورش همون باید التماس کنی زار بزنی بوس کنی و اینا منظورشه خواسته خیلی پیاز داغش بیشتر باشه

فکر کن فیلم بد دیده

بچه ی شما فیلم دیده و همچین حرفی زده ؟  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فکر کن فیلم بد دیده گفته لیس بزن

خب ازکجا فیلم بد دیده

خونه خواهرت ماهواره دارن؟