خیلی راهمون دوره خیلییی من این سر ایرانم اون یکسر دیگه خلاصه بهش گفتم نمیشه راهمون خیلی دوره بدرد هم نمیخوریم اینطوری اذیت میشیم میگه هر موقععع ک تو بخوای من میام پیش تو فکر هیچی نکن با هواپیما میام و برمیگردم فقط کافیه تو بگی برای من مشکلی نیست انگار خیلی مطمئنه ما سه روزه تازه اشنا شدیم بنظرتون چرت و پرت میگه؟ 😐😂😂
منم كسى رو ديدم كه به طرفش ميگف اصلا نگران راه دور نباش، هر وقت خواستى برى خونه پدرت خودم برات بليط هواپيما ميگيرم ... تو آشنايى هم بودن ... بزرگوار سر قرار يه ليوان چاى نميگرفت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
خخخ . زن نی نی سایتی وقتی سعی میکنه هر جوری هست ی خوااستگار فیک و پولدار تور کنه
خواستگار فیک و پولدار؟؟؟🤣
این که اگر دروغاشم راست باشه من خیلی ازش سرترم بعدم من اصلا دنبال ازدواج نیستم چرا تو فشاری شدی خاله زنک اگر مرد بودی تو سایت بارداری نمیومدی چرا بهت برمیخوره🤣