2777
2789

خانما می‌خوایم بریم اربعین 

اینو بگم که مادرشوهرم قبلاً زیارتی رفته و اینکه منو همسرم از وقتی عروسی کردیم سفر دو نفره خیلی کم رفتیم در اکثر موارد خانواده هامون علی الخصوص خانواده همسرم با هامون بودم 

من نذر کردم که امسال برم ولی هم من هم همسرم دوست داریم دوتایی بریم چون شاید سال های بعد قسمت نشه دوتایی بریم اربعین 

از طرفی مادر شوهرم خیلی دوست داره اربعین بره ولی پدر شوهرم و بچه هاش بخاطر هوای گرم موافق نیستم / مادر شوهرم بیماری داره که باید خیلی خوراکش رو رعایت کنه /

ما هنوز به مادر شوهرم نگفتیم که می‌خوایم بریم ولی میترسم بگیم می‌خوایم دوتایی بریم ناراحت بشه 

از طرفی خودمون دوست داریم دوتایی بریم و متاسفانه خانواده شوهرم عادت کردن همه جا با ما باشن و من دوست دارم بدونن مائم حق انتخاب داریم و بسیار بد سفرن ینی هر دفه با ما بودن یه شری به پا کردن

از طرفی می‌تونه با بچه های دیگرش و همسرش بره ولی باز میترسم آهش دامنمون رو بگیره 

توروخدا راهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت هزینشو بده اگه ندارن هوا که خوب شد با کاروان هوایی بفرستینش، والا من به آه ناحق اعتقاد ندارم  وقتی طرف حق باهاش نیست میخاد انقد آه بکشه تا جونش در بیاد، کی گفته پسر همه سفراشو باید مادرشو ببره و آسایش زنشو مختل کنه؟

شوهرت هزینشو بده اگه ندارن هوا که خوب شد با کاروان هوایی بفرستینش، والا من به آه ناحق اعتقاد ندارم و ...

بخدااا

یه سفر نمی‌ذارن دوتایی بریم 

انقد زنگ زدن که شوهرمو دودل کردن

نبریدش و تا نیم ساعت قبل رفتن چیزی نگید،  آهشم نمیگیره بهت قول میدم،  حداقل الان شوهرش زنده و حاضره آهش نمیگیره

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

بخدااایه سفر نمی‌ذارن دوتایی بریم انقد زنگ زدن که شوهرمو دودل کردن

همینو بگو بهش، بگو هوا بهتر شد کاروان بگیر بفرستش، مگه بچس ببرید حواستون به خورد خوراکش باشه و... همین الانم شوهرت بهش بگه ما الان شرایط اینطوریه و هوا گرمه و ... خودمون میریم برات کاروان میگیرم بعدا