2777
2789

من ۳ ماه بود قرص جلو گیری میخوردم بعد الان اولین ماهه قطع کردم و اقدام بودم برا بارداری باید۱۰ ام پریود میشدم و چون تازه قرص رو قط کرده بودم ماه اول باید دقیق میشدم ولی همون روز موعد لک قهوه ای دیدم گفتم شاید پریودم هی منتطرم شدم شروع شه الان ۴ روزه میگذره و همچنان لک های قهوه ای خیلی خیلی حزیی میبینم هرازگاه با دستمال پاک میکنم هس لباسمو خیس نمیکنه به نظرتون باردارم؟؟کیا اینجور بودن؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌تا بی بی چک نزنی که نمیشه قطعی گفت بارداری یا نه

ینی احتمال بارداری هس؟؟اخه لک بینی لانه گزینی میگن یه روزع الان من ۴ روزه 

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
ینی احتمال بارداری هس؟؟اخه لک بینی لانه گزینی میگن یه روزع الان من ۴ روزه

من لکه بینی داشتم ولی فقط ی بار بود. دیگه هر بدنی فرق میکنه باید تست بزنی

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی بزن یا آزمایش بده اگه مثبت باشه چون لکه بینی داری خوب نیست باید دارو استفاده کنی

جدی باشه پس فردا صب بی بی میزنم

من لکه بینی داشتم ولی فقط ی بار بود. دیگه هر بدنی فرق میکنه باید تست بزنی

کمر درد و حساس شدن سینه هم داشتین؟؟لکتون چه رنگی بود همون یه بار؟

آره مخصوصا سینه که از همون روزای اول از درد دارن منفجر میشن. قهوه ای بود

پس ممکنه قهوه ای باشه 

به خصوص سینه سمت راستم خیلی درد میکنه 

آره مخصوصا سینه که از همون روزای اول از درد دارن منفجر میشن. قهوه ای بود

مرسی عزیزم که وقت گزاشتی انشالله صحیح و سالم بار شیشه ات رو بزاری زمین واسم دعا کن الان بارداری😍

من دو ماه پیش ۵ روز لکه بودم بعد پریود شدم منم فک کردم باردارم نبودم ازمایش خون هم دادم البته بدن ها ...

منم شروع شد صب پریودم😆