2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی راجب حس ششم بگم

362 بازدید | 80 پست

بچه ها این روزا بعضیییی از مردم و شاید خودمون‌ درگیر این موضوع هستیم 

میخوام اینجا بگم که چطوری بفهمید حس ششم قوی دارین

۱راه اول و بهترینش اینکه که اگه خیلی وقتا صحنه‌ای اتفاق میوفته و شما آشنا بنظر میاد براتون(دجاوو)اگه خیلی اینطوری بشین یعنی حس ششم قوی دارین و میتونین تا حدودی اینده‌رو پیش‌بینی کنین

بقیشم تو کامنتا میگم 

من اینجوریم خیلی صحنه ها برام تکراریه

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه میشم طرف داره پشتم بد گویی میکنه تو خونه میگن ولمون کن بد دلی .ولی نمیدونن حسش میکنم

گلم 

میتونی چیزی ازمن حس کنی؟

اینکه کی باهام آشتی میکنه ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

باید توانایی اون رو توی حس هایی بجز بینایی قوی کنین 

مثلا اگه بتونین‌ متوجه حضور دیگران بشین بدون اینکه ببینیدشون 

یا مثلا بتونین خیلی چیزارو خوب بشنوین خیلی قوی باشه

شما تا حدودی حس ششم قوی دارین

باید توانایی اون رو توی حس هایی بجز بینایی قوی کنین مثلا اگه بتونین‌ متوجه حضور دیگران بشین بدون این ...

با تشکر همه رو دارم🫠♥️

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

اینجور ادما نمیتونن بدونی که تو رو ببینن یا حتی یه کلمه باهات حرف بزنن نظر بدن ک

عکسامون ببینن چی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من متوجه میشم طرف داره پشتم بد گویی میکنه تو خونه میگن ولمون کن بد دلی .ولی نمیدونن حسش میکنم

این مشکل بزرگ منه 🥲

دویتامو گاهی از دست میدم و هر چی بیشتر جلو میرم میبینم عه واقعا یه چیزی بود ک بهم زدمو بعدا بهم ثابت میشه 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

اگه میتونین خوب تمرکز کنین و حواس پرتی ندارین(مثلا موقع نوشتن یا درس خوندن تو فکر چیزای دیگه نمیرین)پس تا حدودی حس ششم قوی دارین 

البته باید بتونین خوب متوجه اتفاق اطرافتون(مثلا حضور دیگران و صداها و بوهای کوچک)بشین پس حس ششمتون قویه