2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواج فوری

76 بازدید | 7 پست

۸ ساله با یکیم بخاطرش هر کاری کردی بخاطرش رفتم دانشگاه شهر خیلی دور با همه کارای خودش کنار اومدم اخلاقش بد شده بخاطر ی سری دروغا و کارای بدی ک کرده بود من چند سال بهش بی اعتماد بودم اولش خواس ک اعتمادمو جلب کنه ولی از یع جا به بعد همش منت میذاشت و میگفت تو بی اعتمادی

الان بعد ۸ سال از دعواهام خسته شده همش قول ازدواج میده و سر یه بحث و دعوا کاری میکنه ک ازدواج و خواستکاری عقب بیوفته

خیلیی خسته شدم خواهش میکنم یه دعا برای ازدواج بگید یه دعایی ک دلش نرم شه بخدا خستم😔

بنظر من آدم دروغگو اصلا ارزش نداره باهاش زندگی کنی

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش ممده🤣

مگه ممدها چجوری هستن؟

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

پارتنرم قهره یعنی ولم کرده 

میگه بی اعتمادی😐

میشه دعا کنید خدا کمک کنه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بگیر نیسن

آهان 

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃