2777
2789
عنوان

چطور مسافرت بپیچونم کسی باهام نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 51 پست
حد و مرز واسه زندگیت مشخص کنبگو هر خانواده ای یه اخلاقی دارن میخوان راحت باشنمنم متنفرم از سفر دسته ...

چند بار تنها رفتیم .راستش  راحتم نیستم اینبار از قبل هی میگن کی میرید خواهرم ۲۰ ساله س راحت نیستیم باهام باشه برم هم دلم میسوزه براش 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با هرکی مسافرت رفتیم یه بحثی شده یه جایی بالاخره زهرمار شده مثلا به ما ربطی نداره ولی زهرمار ماهم میشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

راستش رو بگو. بگو همسرم سفر شلوغ و با تعداد زیاد دوست ندارهواقعا هم خوب نیست سفر خانوادگی هر چقدرم خ ...

من خودم زیاد سخت گیر نیستم اما با شناختی ک ازشون دارم اهل غر و وسواس دارن ب بچه هاشون و بچه های من آزادن با خاک و بارون و آب بازی میکنن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
واااا خودشون برن خب. حتما باید دسته جمعی باشن؟!

یه پدرشوهر پیر به دردنخور فضول دارم یه عروس و یه دامادشو دور خودش به هر ضرب و زوری هست با باج و قربون صدقه و پول توجیبی و....جمع کرده با اونا همه جا میره از مهمونی و عید دیدنی تا سفره...من و شوهرم دوتایی میریم هرجا بخوایم بریم

دیروز به همسرم گفته زنت دوس نداره با ما بجوشه ما مسافرت دسته جمعی میریم انقد خوش میگذره شماها با ما نمی‌این منزوی میشین

ما با هرکی مسافرت رفتیم یه بحثی شده یه جایی بالاخره زهرمار شده مثلا به ما ربطی نداره ولی زهرمار ماهم ...

خانواده همسرم بیشتر اهل سفر هستند .کلا زن داداش هام من سفر برم دعوا راه میندازن خونه‌ حسودن

یواشکی برید خوب من فامیل بابام می رن و می یان یه سال بعد بقیه می فهمن

بالاخره مامان بابام میفهمن چطور ممکنه خبر نشن 

سفرو زهرمار خودت نکن رک بگو تنها راحتتریم

شوهر من تو سفر رابطه میخواد کلا عصبی میشم وقتی کسی باشه اون عین خیالش نیس 

خواهرتم بچه داره اینجوریه؟داداشتو مثل هردفعه بگو واااای یادمون رفت یهویی شوهرم اوکی کردیا بکو با فام ...

ن مجرده .شوهر م خوشش نمیاد از زن هاشون وگرنه با داداش هام اوکیع

شوهر من تو سفر رابطه میخواد کلا عصبی میشم وقتی کسی باشه اون عین خیالش نیس

از حرف زدن هیچکس ضرر نکرده اما حرفی نزنی و دعوایی به پا بشه میگن خب میگفتی

بگو تنها راحت تریم و برو سفرت

بگو بچه هام شلوغن تنهایی راحت تریم

میدونن تحملشون هم ندارن نمیدونم چرا دیگه توقع دارن

ما با هرکی مسافرت رفتیم یه بحثی شده یه جایی بالاخره زهرمار شده مثلا به ما ربطی نداره ولی زهرمار ماهم ...

دقیقا منم ۲بار برام انقاق افتاد دیگه پشت دستمو داغ کردم با کسی برم مسافرت

بگو یهویی پیش اومد یا با دوستای شوهرم رفتیم

از پارسال گفتند رفتید ما هم صدا کنید 🥲

چند بار تنها رفتیم .راستش راحتم نیستم اینبار از قبل هی میگن کی میرید خواهرم ۲۰ ساله س راحت نیستیم ب ...

دلسوزی نداره 

شما ازدواج کردی و اول از همه مسئول زندگی بچه ها و همسرت هستین

اصلا سفر با بقیه خوب نیست خیلی اوقات حرمت ها شکسته میشه