2777
2789
عنوان

کی عروس هلندی داره میشه بیاین

338 بازدید | 48 پست

خانوما امروز یدونه عروس هلندی تو کوچه کنار ماشینمون پیدا کردم حدوداً نیم ساعت تو کوچه نشستم گفتم شاید مال همسایه ها یا مال کسی باشه بیاد دنبالش بگردم بدم بهش ولی انقد گرم بود طاقت نیاوردم اومدم داخل 

می‌خوام نگهش دارم خیلی دلم براش سوخت گرمش شده بود بی حال شده بود 

بعد اینکه نمی‌دونم اسمشو چی بذارم 

و از همه مهمتر خیلی بد اخلاقه😂چکارش کنم آروم بشه شاید غریبی می‌کنه اینجا 😢خیلی دوست دارم صاحبش پیدا بشه گناه داره

ولی دیگه پیدا نمیشه چون خودم پارسال یدونه داشتم رفت دیگه پیدا نشد

حالا چکار کنم اینو یکم اهلی بشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم چندتا داره انقددد سروصدا دارن که نگو😄

بعضی وقتا روی قفسشون یه پارچه میندازیم که تاریک شه

فقط بااین کار ساکت میشن😅

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

برادر شوهرم یکی آورد برای بچه هام  انقد وحشی بود اصلا رام نمیشد البته سنش بالا بود از نژاد خاکستریا بود ..

فقط جیغ  میزد بیا بیرون  ماده بود ..دادیم رفت 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بزارش توی قعس اب دونش بده  یک هفته ای اصلا طرفش نرو فقط گاهی از دور قربون صدقش برو با لحن مهربون بافاصله باقفس .بعد درقعس باز بزار میاد میره روسرقفس وایمیسته باز نرو طرفش یه مدت بعد برو کنارش باهاش حرف بزن ولی دست نزن بهش.بعد یه ارزن خوشه ای بگیر دستت ببر طرفش بزار نوک بزنه ولی باز بهش دست نزن کم کم ارزن بزار کف دستت اون میاد رو دست بهت عادت میکنه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢