2777
2789
عنوان

باورم نمیشهههه بالاخره شدددددد

110 بازدید | 5 پست

خیلی خوشحال و ذوق زدم بالاخره همه چی افتاد رو روالی که باید دوسال پیش میوفتاد.بالاخره تونستم ادم سمی زندگیمو فراموشش کنم و مجدد به خودم اجازه بدم یکی دیگه رو دوسش داشته باشم و سعی کنم عاشق اون بشم اونقدر که بشه بابای نینی تو دلیم🥹❤️‍🩹بی صبرانه منتظر این روز بودم که بعد اون تاپیک که گذاشتم اینو بزارم

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

وای چه خوب حس و حالتون دائمی💖💖💖💖

مرسی مهربون🥹❤️‍🩹

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من زمانی که تگم کردی داخل سایت نبودم و الان این تاپیک ات و دیدم چقدرر برات خوشحال شدم 

مطمئن هستم لایق بهترین زندگی هستی انشاالله از این به بعد بهترین ها کنار همسرت برات اتفاق بیفته 

واسه منم دعا کن این حس یه طرفه و پنهونی تموم بشه🥺

سلام عزیزم من زمانی که تگم کردی داخل سایت نبودم و الان این تاپیک ات و دیدم چقدرر برات خوشحال شدم مطم ...

سلام جانم خوبی؟
قربونت مهربون🥹❤️
انشالله دلت بی قرارت به زودی به ارامش برسه🥹

سلام جانم خوبی؟قربونت مهربون🥹❤️انشالله دلت بی قرارت به زودی به ارامش برسه🥹

سلام عزیزدلم 

ممنون عزیزم تو خوبی؟ 

فدات مرسی از دعای قشنگی که برام کردی 😍❤

الان دوباره متن تاپیک ات و خوندم بارداری؟ عزیزممممممم انشاالله سالم بغلش کنی😍🧸

سلام عزیزدلم ممنون عزیزم تو خوبی؟ فدات مرسی از دعای قشنگی که برام کردی 😍❤الان دوباره متن تاپیک ات و ...

قربونت عزیزم🥹❤️
بله🥹
فداتشم مهربون