2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم عاشقم بشه

900 بازدید | 54 پست

یعنی رفتگر کوچه رو بیشتر از من دوست داره

همه چی هم براهه

بهترین رابطه زناشویی

بهترین غذا

بهترین رفتار

البته الان در روزگاری به سر می‌بریم که هر دو از هم دور شدیم

من راستش رو بخوام بگم ازش متنفررررررررررررررم

هیچ چیز دوست داشتنی نداره این بشر

به حدی توهین کرده ، تحقیر کرده، تمسخر کرده، انگ زده، کتک زده دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم

اونم منو دوست نداره

مگه میشه کسی رو دوست داشت و انقدر بهش ظلم کرد؟!

امروز بهش میگم تو برای گربه خیابون دلت میسوزه برای من نمیسوزه

میگه ببین چقدر بدجنسی که دلم برای اون میسوزه برای تو نه!!!!

آنقدر بدقولی کرده، خصوصا مسائل مالی، انقدر من رفتم سرکار، حقوقم رو خورد یه آبمیوه روش هیچی هم به نامم نکرد، طلاهام رو فروخت هیچی بهم نداد، سر حساب کتاب با مادرم بدقولی کرده،

الان میگه میخوام با حساب تو وام بردارم. منم گفتم متاسفم من نمیتونم قبول کنم به نام خودت بگیر، گفت من به بانک بدهی معوقه دارم نمیشه

گفتم متاسفم

تازه از من دلخوره!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که نوشتی ازش متنفریپس وقتی همچین حسی داری ، نمیتونی کاری کنی که عاشقت بشه

یه زمانی فکر میکردم دوستش دارم

خودش نخواست

خودش خراب کرد

من ۱۰۰ درصد خودم رو براش گذاشتم یابو برش داشت

شوهر کردی یا زن گرفتی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عشق و دوست داشتن یه طرفه نداره این حس یه طرفه هم میشه عادت وابستگی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برای وام مجبور میشی اقساطشو خودت بدی از اونجایی که گفتی بد قولی مالی زیاد داره

بخاطر مفت خویش الان ۲ ساله شغلی که عاشقش بودم گذاشتم کنار

اما میدونم بازم تا یه قرون دوزار پول دستم بیاد میخواد به بهانه ازم بگیره

نه ب اولش نه به آخرش 

الان بهترین رابطه زناشوییتون با همین حس تنفره ک انقد تعریف کردی؟ 

بهترین غذا رو جلو هم میخورین ولی از هم متنفرین ؟ 

بهترین رفتار؟؟؟؟؟؟ طرف ریده بهت رسمن  کدوم بهترین رفتار ؟ 

فک کنم شوهرت روانیه و متاسفانه شما رو هم مثل خودش کرده 

چون قشنگ لهت کرده بعد تو دنبال اینی ک عاشقش کنی؟ 

یا خدا 

چیا میبینم و میشنوم تو این سایت لعنتی

یارو چش نداره ببینت میخوای عاشقش کنی؟ 

اول تکلیفتو با خودت روشن کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه زمانی فکر میکردم دوستش دارمخودش نخواستخودش خراب کردمن ۱۰۰ درصد خودم رو براش گذاشتم یابو برش داشت

به هر حال اگه قراره این زندگی مشترک ادامه داشته باشه

بهتر اینه که هر دو نفر اصلاحاتی توی اخلاق و رفتارتون داشته باشید . وگرنه ادامه ی زندگی تلخ و تلخ تر خواهد بود

و هر کس باید از خودش شروع کنه

نه اینکه بگه اول تو فلان کار رو انجام بده تا منم تغییر کنم

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A