2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو میخریدین

148 بازدید | 14 پست

ما میخوایم بریم مساقرت

حالا منم میخام گوشی بگیرم

کلن فعلن پولم نمیرسه بدون دیجستر میخرم یکم دیگ رسجستر میکنم

چون ی گوشی دیگ دارم

ولی در کل بین اینایی ک میگم کدوم

۱۳پرو ک توبانه میدن مزدیک ۴۵ بعد وسایلش تا ۴۸واینا میره

ک من کلن ۴۰دارم جالا ب زور میتونم جور کنم

یا ۱۳نزمال ک کلن تا ۳۵میره

درعوص مسافرت بهتون فشار نمیاد

ولی ۱۳پرو

مسافرت یکم دستمون خالیه

حالا رفتن ک میریم فقط یکم دست خالی تر

بنظرتون چیکار کنم

گیر افتادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ پرومکس دارم خیلی راضیم از ۱۳ نرمال خب بهتره ولی بجز ابعاد تفاوت دیگه ای با ۱۳ پرو نداره 

اگه میتونی جور کنی خب ۱۳ پرو 

و اگه نمیتونی ۱۳ نرمال هم گوشی خوبیه 

فقط دقت کن که رفرش و ریپک ندن بهت

اگر هم نمیدونی فرقشون چیه بگو راهنماییت کنم تفاوت رفرش و ریپک و اصلی رو متوجه بشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من ۱۳ پرومکس دارم خیلی راضیم از ۱۳ نرمال خب بهتره ولی بجز ابعاد تفاوت دیگه ای با ۱۳ پرو نداره اگه می ...

دوربینش خیلی برام مهمه

۱۳نرمال بده دوربینش

هرچن الان هی شده ادیت

فقد میگم نخرم بگم واییی این همه گوشی رفت نرمال گرفت

دوربینش خیلی برام مهمه۱۳نرمال بده دوربینشهرچن الان هی شده ادیتفقد میگم نخرم بگم واییی این همه گوشی ر ...

دوربین ۱۳پرو خوبه

۱۳نرمال هم خیلی تفاوت زیادی نداره و بازم گوشی خوبیه 

نه عزیزم ایفون ۱۳نرمال خیلی هم گوشی خوبیه و پرفروشه اینجوری فکر نکن برای دل خودت بخر نه نظر بقیه ولی اگه اینقدر حرفشون برات مهمه خب پرو شاید بهتر باشه برات چون ۳تا دوربین داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵