2777
2789

یه محله خوب ولی خونه قدیمی و زیرپله باشه محله هم امن باشه حداقل تا دوسال بخاطر اینکه پیشرفت کنید

اینم بگم خونه قدیمی هم سوسک داره و مارمولک از اونایی هستین که با شوهر میسازید و شرایط رو تحمل میکنید یا شان خودتون بیشتر از این میدونید قبول نمیکنید؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن بحث شان وفلان‌نیست اهل اینحرفا نیستم اصلا ولی ازسوسک‌وجک وجونور میترسم وبشدت‌ وسواس دارم نسبت بهشون هرجابره باهاش میرم ولی این شرایط نمیتونم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چون شوهرم ادمه خیلی خوبیه باهاش میسازم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نمیدونم واقعا... اگه محله خوبه و میشه خونه رو یه کم تر تمیز و مرتبش کرد، و اگر همسرم آدم خوبی باشه قدر این فداکاری مو بدونه، بله

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اون دوران رو باهاش گذروندم بدتر از اینم هم بود ولی خب گذشت خدا رو شکر زندگیو ساختیم اگه الان بشه پیشرفت کرد بله ارزشش رو داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻