2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم

111 بازدید | 29 پست

دو ماه پیش عقد کردم کمتر از یکسال دیگه هم عروسیمه

الان موهام تا کمرمه برا حموم و اینا خیلی اذیت میشم چون باشگاه میرم عرق میکنم همش باید برم حموم

به سرم زده برم تا گردن کوتاه کنم ولی میترسم پشیمون شم چیکار کنم

عکس بذار

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ماه پیش کوتاه کردم 

چون میبافتم موهامو ،الان هرکس رو میبینم موهاش بافتس دلم میخواد گریه کنم🤣هنوز بلند نشده 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برای شامپو فقط کف سرتو میشوری یا موهاتو کامل؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

من ۳ماه پیش کوتاه کردم چون میبافتم موهامو ،الان هرکس رو میبینم موهاش بافتس دلم میخواد گریه کنم🤣هنوز ...

حالا من میگم چقد زشته و میگم چقد زشت بوده موهام قبلا

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

عکس نمیتونم بذارم الان ولی موهام مشکی و لخته دیگه ساده س

بنظرم کوتاه نکن موهاتو گوجه ای موقع باشگاه و موقعی که کاری داری ببند اینطوری کمتر عرق می‌کنی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
موهای من تا رو باسنم بود همینقدر که میگی کوتاه کردم و خیلی باهاشون حال میکنم با اینکه عاشق موهامم بو ...

منم خبلی موی کوتاه دوس دارم برا عروسی و عکسام نگرانم همه میگن تازه عروسی کوتاه نکن😂

منم خبلی موی کوتاه دوس دارم برا عروسی و عکسام نگرانم همه میگن تازه عروسی کوتاه نکن😂

حالا من برنامه دارم بعدا شوهر کردم موقع عقدم موهامو کوتاه کنم 

باتور خیلی کیوت میشه 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

حالا من میگم چقد زشته و میگم چقد زشت بوده موهام قبلا

ینی کوتاه راضی هستین؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.