2777
2789
عنوان

استرس محیط کارآموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
اهمیت نده تو سعی کن کار رو ازش بدزدی و یاد بگیری باید انقد تکرار و تمرین کنی یاد بگیری هیشکی یه شبه ...

دقیقا همینکارو میکنم ولی خب یسری سوالا که برام پیش میاد دوس ندارم ازش بپرسم دیگه انقد یحوریه

عزیزکم ناراحت نباش اول راهی من درکت میکنم🥺🫂 از من شنیدی فقط سعی کن آستانه تحمل و صبرت رو بالا ببری اینکارو کنی خیلییی زود پیشرفت میکنی و میبینی که بداخلاقی های اون خانومم دیگه آزارت نمیده بلکه میشه یه پلی برای یادگیریت

یه روزی میرسه اون خانومم میفهمه دیگه نمیتونه مثل قبل رفتار کنه چون تو در شغلت به ثبات و جایگاهت رسیدی

تا میتونی ازش یاد بگیر تجربه کسب کن اسی جان

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ عزيزمممم. ناراحت نباش. اول از همه اينكه بدون استرس محيط كار كاملا طبيعيه. دوم به خودت ياداور شو ك ...

مرسی واقعا.

ولی ایشون اینطوری فک نمیکنه. من خودم میدونم اگه چندبار بزنم اوکی میشم ولی امروز تا ی اشتباهی میکردم یچیزی میگفت

دیگه نمیدونم چیکارش کنم

دوس ندارم فک کنه خنگم😭

تو بخش همراه اولمبعد سیستمام خیلی قدیمیناصا ی وضعیه.

ببین تو تازه کاری طبیعیه که بلد نباشی و طول بکشه یادگیری و دستت راه بیوفته اونم اگه سپردن یادت بده باهات کنار بیاد وظیفه شه استرس نگیر کارت خوبه به آینده و پیشرفتت فکر کن توجه نکن بهش از اولم زبون داشته باش ولی محترمانه بگو و از خودت دفاع کن 

به معلم کاراموزیت بگو وقتی اومد سر بزنه بهت بهش تذکر بده من بهترین خاطراتم برای کاراموزیمه

ن بابا اصا ممکن نیست

خیلی زشته اینطوری. برم بگم چی بگه بهش😐 

دقیقا همینکارو میکنم ولی خب یسری سوالا که برام پیش میاد دوس ندارم ازش بپرسم دیگه انقد یحوریه

جلوش خودت رو خنگ نشون نده ابنجور آدما دنبال فرصتن که طرف رو تخریب کنن 

نمیتونی گوگل بزنی یا از کس دیگه بپرسی ؟ 

وقتی یه چیزی میگه با دقت گوش کن که تکرار نکنی 

جلوش خودت رو خنگ نشون نده ابنجور آدما دنبال فرصتن که طرف رو تخریب کنن نمیتونی گوگل بزنی یا از کس دیگ ...

دست خودم نیست مرحلهاش خیلی زیادن. 

تازه فک نکنم دیگه چیزی بتونم‌ بپرسم 

امروز یسوالی پرسیدم حس میکنم بهش برخورد  دیگههه دوس ندارم حس اضافی بودن بکنم

دست خودم نیست مرحلهاش خیلی زیادن. تازه فک نکنم دیگه چیزی بتونم‌ بپرسم امروز یسوالی پرسیدم حس میکنم ب ...

ای خدا مشکل خواهر منو داری 

اونم سر همین چیزا اعتماد به نفسش رو از دست میده از کارا در میاد 

بهش میگم پوست کلفت باش خودش با پای خودش در میاد از کارا

مرسی واقعا.ولی ایشون اینطوری فک نمیکنه. من خودم میدونم اگه چندبار بزنم اوکی میشم ولی امروز تا ی اشتب ...

خواهش عزيزم. 

ببين يكم پرو باش. 

اگه چيزي گفت بگو شما كه با تجربه ايد بايد بدونيد من كاراموزم. پس زمان ميبره كمي. اينقدر خودتونو اذيت نكنيد. 

مودبانه جوابشو بده كه اذيت نشي عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.