2777
2789

پریودم خودمم همش پاستا و سالاد میخورم ، الان یادم افتاد کاچی خیلی مقوی ولی بلد نیستم

مامانمم زیاد بلد نیس ، شما یادم میدین؟

مواد اصلیش شکر و روغن حیوانی و آرده درسته؟

مراحلش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر و اب و گلاب رو شربت بکن مثل شربت حلوا شیرینیش ذائقه ای هست . ارد بریز تو قابلمه کره یا روغن حیوانی بریز باهاش سرخ کن اردت رو تا حدی که رنگش یکم تیره بشه و‌بوش بره بعد شربت رو اضافه کن بزار بجوشه به غلظت فرنی رسید بردار مقدار مواد رو‌چشمی بلدم گوگل بزن 

ایشالا ک خیره

شکر و اب و گلاب رو شربت بکن مثل شربت حلوا شیرینیش ذائقه ای هست . ارد بریز تو قابلمه کره یا روغن حیوا ...

موقع برداشتن یکم زرد چوبه و زعفران بزن و پودر نارگیل و مغزیجات خورد شده یا اسیاب شده هم بریز مخصوصا پودر نارگیل طعمشو عالی میکنه

ایشالا ک خیره

موقع برداشتن یکم زرد چوبه و زعفران بزن و پودر نارگیل و مغزیجات خورد شده یا اسیاب شده هم بریز مخصوصا ...

مرسی عزیزم از بین این همه کاربر فقط شما برام کامل تایپ کردی

کد بانو فقط خودت🩷