2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبت چی میگه

ذهنت با تصور کردم خودت تو کدوم محیط شغلی احساس مفید بودن و زندگی کردن میکنه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

به نظر من یک سال دیگه بمون 

اما خودت ببین شرایط خودت چطوریه میتونی یک سال دیگه درس بخونی یا نه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

مگه جواب کنکور اومده؟

نه. بابا

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هر دهه هشتادی اطرافم ریخته همه دارن میتازن به سمت طراحی لباس 

اگه درسخونی و از درس خوندن لذت میبری پیراپزشکی قبول بشو هدف رو فیزیوتراپی تعیین کن که اون مواردی که گفتی دربیای 

قبول شدی فکر کنم دوره‌ی طراحی دوخت رو دانشگاه الزهرا برگزار میکنه من جات بودم مدرک فنی‌حرفه‌ای رو حتما میگرفتم برای مهاجرت به درد میخوره ولی خصوصی یا با تمام وجود و انگیزه‌ی دو چندان آموزش میدیدم و دانشم در این خصوص رو بروز میکردم 

اگر شل میشی و خودتو میشناسی وقت هدر میدی بهت مثل یه مادر به فرزندش میگم ((((((وقت))))))) ارزشمندتو قدر بدون که بره جز حسرت چیزی نیست! پس همون طراحی دوخت رو هدفمند شروع کن