2789

دوست جوناااا منم دعا کنید فردا تولدمه ازتو یه دعای ته دلی کادو بگیرم دعا کنید یه حاجت بزرگ تودلم هست اگه خیر و صلاحم هست به همین زودیا جور بشه و حاجتمو بده خدا جونم خودمم از فردا میخوام مشلول بخونم

شبتون بخیر و ارامش   

خدایا دوستت دارم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوم هم متوسل بشید به عموی امام زمان جناب سید محمد نزدیک سامرا یه چیزی نذرشون کنید مثل سیب یا شیرینی ...

باید. حتما بریم سر. مزارشون یا از دور قبوله

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
باید. حتما بریم سر. مزارشون یا از دور قبوله

فکر کنم از راه دور بهشون سلام بدی و متوسل بشی هم میشه...مهم نیت قلبیه...خودشون میدونن راه دوره و سخته رفتن تا اونجا و امکانش هم نیس برامون

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
ای جانم الحمدلله 

خانم يا اقايي كه اين دعا رو توصيه ميكنيد بايد بگم كارتون البته قشنگه خيلي هم قشنگه چون خيلي ها اين دعاي پر مفهوم رو نميشناسن ولي يادتون نره كنار اين دعا ذكر استغفار هم طوفان به پا ميكنه طوفان رهايي از انرژي منفي طوفان رسيدن به ارامش در ضمن حتي غرب هم اين مطلب رو قبول داره كه داشتن مذهب و دين و اعتقادات اينچنيني باعث ايجاد امنيت روان ميشود

منم خیلی از ذکرها و دعاها نتیجه گرفتم و خیلی همه ما مدیون خدا وایمه اطهار علیهم السلام هستیم تمام زندگیمونو ولی دوستان ی نکته رو نباید از یاد برد و اون اینکه اگر ما بگیم ما از دارو یا از وسایل دنیا استفاده نمیکنیم و میخوایم خدا خودش حاجتمونو بده این ی شرک خفیه ها ک ما متوجه نیستیم داستانحضرت موسی و بیماریشونو اگر شنیده باشید متوجه میشید چی میگم ما باید ضمن استفاده از نعمت هایی ک خود خدا بهمون داده بدونیم ک شفا یا رفع حاجت بدست خداست و خداست ک تاثیر رو در دارو یا..قرار میده وخود اون ک ب تنهایی دارای اثر نیست ک من بگم من از دارو شفا نمیخوام از خدا میخوام یعنی انگار هم دارو تاثیر داره هم خدا این شریک تراشیدن برای خداست درصورتیکه لاموثر فیالوجود الا الله لاحول ولاقوه الا بالله

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
منم خیلی از ذکرها و دعاها نتیجه گرفتم و خیلی همه ما مدیون خدا وایمه اطهار علیهم السلام هستیم تمام زن ...

کاملا درسته عزیزم ما دعا میکنیم حالا خدا به هر وسیله ای که صلاح بدونه حاجت عطا میکنه

خدایا دوستت دارم...
من که بیشتر شب جمعه ها می خونم پس چرا حاجتمو نمیدن..  

عزیزدلم شب جمعه دعای کمیل بخون که یه عشق بازیه محضه 

واسه این ختم ک من میگم نیت میکنی برای حاجت بخصوص ۱۰ بار بخونی با اعتقاد بخون به معنیش توجه کن مطمئنم میای خبر براورده شدن حاجتتو این جا بهمون میدی این دعا خیلی عظیم الشان هست ۲۵۰ تا از اسامی خدا رو با عشق صدا میزنی محاله نگه جانم بنده من...

خدایا دوستت دارم...
ختم بسم الله چطوریه[/QUOTE]

[QUOTE=55380814]من 2 بار ختم بسم الله و انجام دادم هر 2 بار حاجتمو گرفتم اولی بارداریم بودش بعد 2 سال و دومی هم واسه ...

از یکشنبه شروع میشه روز اول 100 تا بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم روز دوم 200 تا ...تا روز 40 ام که 4000 تا ذکر باید بگی

کاملا درسته عزیزم ما دعا میکنیم حالا خدا به هر وسیله ای که صلاح بدونه حاجت عطا میکنه

عزیزم تویه تاپیک دیگه دیدم دعای مشلول روگفتین برابچه دارشدن من امروزشروع کردم میخوام دوروزه انشاالله تموم کنم براشماهم دعامیکنم شماهم دعاکن خدابه منم یه فرزندسالم وصالح عنایت کنه 😢😢

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔