2777
2789
عنوان

وابستگی مزخرف

52 بازدید | 4 پست

یه وابستگی خیلی بدی به شوهرم دارم حتی اگه ۱ روز هم قراره نبینمش ناراحتم و یجوریم الان برا ی کاری اومدیم خونه بابام و شوهرم مجبوره برگرده امروز چون کار داره و من بابت کاری ک اومدیم فردا باید بمونم دوست ندارم بمونم چون میخوام برم خونم و روتین عادی زندگیم پیش بره شوهرم باید پیشم باشه و فلان خود شوهرمم میگه تو آدم وابسته شدیدی هستی

ولی من نمیدونم چرا این وابستگی مسخره اومده سراغم آیا راه حلی هست؟

متاسفانه منم همینطورم. حتی نصف روزم اذیت میشم .همش باید جلو چشمم باشه . اگه زنگ بزنم بهش سه تا بوق بخوره جواب نده پاهام بیحس میشن از استرس. حدودا ۱۳سال هست ازدواج کردیم. وابستگی خیلی بده

چندوقت ازدواج کردی؟ مگه شوهرت نمیره سرکار که همش میخوای پیشت باشه، اینکه نخوای خونه مامانت بخوابی طبیعی خیلیا شب بدون شوهرشون خونه مامان باباشون نمیمونم منم همینم دلم میخواد ی شب خونه خانوادم بمونم ولی نمیتونم حس بدی میگیرم شب شوهرم تنها بخوابه مردها نباید ب حال خودشون گذاشت چون پرو میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم همینطورم. حتی نصف روزم اذیت میشم .همش باید جلو چشمم باشه . اگه زنگ بزنم بهش سه تا بوق ب ...

وای سیزده ساللللل هیچ شبی نشده بدون اون بخوابی؟؟ بچه هم داری؟

وای سیزده ساللللل هیچ شبی نشده بدون اون بخوابی؟؟ بچه هم داری؟

چندبار چون مریض بود مجبور شدیم جدا بخوابیم که بچه ها ودمن مریض نشیم ولی واقعا من نمیتونم دوری شو تحمل کنم. دوتا بچه دارم. اصلا وقتی نیست من انگیزه هیچی ندارم. وقتی هست ممکنه با هم حرفم نزنیما اون کار خودشو میکنه منم مشغول کارای خودمم. ولی باید نزدیکم باشه وگرنه بهم میریزم