2777
2789
عنوان

چرا از مادر قدیسه ساختن

367 بازدید | 28 پست

خب زحمت اگه کشیده و بچه بزرگ کرده وظیفش بوده خودش خواسته که اون بچه رو بدنیا بیاره و از درد زایمان و مسئولیت و بچه داری باخبر بوده پس دیگه چه منتیه؟😐

یه دوستی دارم ۲۵سالشه مادرش به شدت بداخلاق، سختگیر و پسر دوسته، نمیزاره دوستم هیچ جا بره ینی دوستم خونه خاله و عمه خودشم یا قایمکی میره یا با دعوا، نزاشت شغل مورد علاقشو بره نزاشت بچش رشته مورد علاقشو بخونه دوستمو مجبور کرد که باید فقط معلمی بخونی حتی شده مربی مهد😐 حتی دوستم یه بار با داداشش دعواش شد داداشه دست روش بلند کرد مادره یه بارم به پسرش هیچی نگفت

الان فهمیدم دوستم با عمش که خیلییییی صمیمی بوده قطع ارتباط کرده پرسیدم چرا گفت با مادرم دعواش شد به مادرم توهین کرد 

کسی که به مادرم توهین کنه باهاش حرف نمیزنم😐😐😐

بیخیااااااااال ناموساااا. خواستم بگم پس حقت همون مادره

واقعا چرا ازشون قدیسه ساختین؟😐

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

موافق بودم باهات تا زمانی ک ب اخر تاپیک رسیدم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجود یه نعمت بزرگه ، که همه دلشون میخواد داشته باشنش

که به واسطه ی پدر مادر بهش رسیدن

همون مادری که میگی خودش خواسته ، بله خودش خواسته

و خواسته ای که با مشقت زیاد منجر به وجود تو شده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

نه اتفاقا به نظر من زنی که با وجود داشتن مشکلات اعصاب و روان، بی پولی، شرایط نامطلوب خانوادگی و ....بچه دار میشه فقط به خاطر خودخواهی خودش که دوست داره بچه داشته باشه یا مثلا اون بچه تو زمان پیریش اینو ببره دکتر و جمعش کنه و.... یه خودخواه مطلقه...

خدا به انسان عقل و شعور داده واسه سنجش شرایط

ما حیوون نیستیم که طبق غریزه جفتگیری کنیم و بچه دار شیم 

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

چون شما مجردی و حس مادری رو درک نمیکنی، مادر بودن یعنی انسان سازی یعنی رشد جامعه ، اگه یک عده لیاقت نداشته باشند دلیل نمیشه مادر قدیس نباشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
موافق بودم باهات تا زمانی ک ب اخر تاپیک رسیدم

عزیزم چرا فکر میکنید هر بحثی بین مادرتون و کسی پیش بیاد صددرصد طرف مقابل مقصره؟

مادرش واقعا ادم مریض و خودخواهیه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️