2777
2789

مثلا اینجور هس که بگه باشه قهر کن 

یا میاد توضیح میده و در آخر بازم میگه مشکلی نیس قهر کن هر جور راحتی 

کلا واکنشش چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میریزه و اونم میره تو خودش چون ناراحت میشه 

هی میپرسه بیا حرف بزنیم بگو چیه و..😅

به همین علت قهر نمیکنم چون حرکت بدیه 

اگر ناراحت بشم یا دلخور همین زمان بهش میگم با شوخی تیکه خنده هر چیزی به جز قهر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یکم تایم میده، بعدش توضیح میده و سعی می‌کنه آشتی کنیم... هرکسی ام مقصر باشه عذر خواهی میکنه، چه من چه اون 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

قهر نمی‌کنم. یعنی سعی می‌کنم هر چه‌قدر دلخورم باز هم بگم و فاصله نگیرم. اگه هم خیلی ناراحت باشم باز می‌گم دلخورم و می‌خوام قهر کنم. و خب نازم رو می‌کشه و بعد دربارهٔ موضوع صحبت می‌کنیم تا حل شه. گاهی هم یه‌کم نازم رو می‌کشه و می‌گه برای صحبت کردن یه‌کم تایم بدیم.

آخرش هم عذرخواهی می‌کنه و من هم اگه حین دلخوری رفتاری بدی نشون داده باشم یا قبلش مقصر بوده باشم عذرخواهی می‌کنم.

دمپاییمو میاره میگه بزن تو صورتم حالت خوب شه

البته من مجردم و پارتنر ندارم

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

قبلی قهر کرد منم بلاکش کردم و کات

این یکی عذرخواهی میکنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

میگ کی وفت داری هموببینیم حضوری حرف بزنیم راجبش 

کلا جفتمون منطقی ایم و طرفدار قهر نیستیم نرف میزنبم حل میکنیم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸