2777
2789
عنوان

ژیلت میزارن از مرز رد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 58 پست
عزیزم باید دو دقیقه حموم کنی نمی‌ذارن این همه آدم دو ساعت حموم کنی انقد با لگد درو میکوبن که آدم به ...

رفتم خودمم دیدم چجوریه ، ولی در حد پشم دست وقت هست😂😂

عاشق خوابم 🦥💜

منم همون منظورم بار هواپیما بود

اره ،وگرنه داخل نمیذارن 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره بیان داخل با هم حموم میکنیم 😂😂😂😭😭😭بعد تو خونه ی خود عراقیا چی؟ من عربی بلدم میتونم خ ...

😂😂😂😂😂

من که نمیرم خونه شون برخوردشان بده ، جایی که خالم رفته بود میگفت اخم میکردن افراد خانواده بعد خالم عربی بلده میگفت بچه هاشون به مادر پدره فحش میدادن که چرا ایرانی اوردی تو خونه خالم هم عربی حرف زده که ما میریم طوری نیس میگفت زنه گریه کرد که ببخشید بچه هام عوضی ان

دوستت دارم

عیب نداره بیان داخل با هم حموم میکنیم 😂😂😂😭😭😭بعد تو خونه ی خود عراقیا چی؟ من عربی بلدم میتونم خ ...

نه خونه های که توی مسیر پیاده روی است خطر نداره

ولی کلا حموم رفتن توی خونه ها هم سخته، قطعی آب ،جمعیت ...

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

واقعا؟! پس چطوری برم من

دیگه این چند روز همینه حالا دو یا پنج دقیقه ام نه دیگه ، من ۱۰ دقیقه پارسال میرفتم هم سریع بدن و سرمو با شامپو میشستم هم لباسامو 

اونجا مجبوره آدم فرز و سریع باشه 😂😂

عاشق خوابم 🦥💜

دیگه این چند روز همینه حالا دو یا پنج دقیقه ام نه دیگه ، من ۱۰ دقیقه پارسال میرفتم هم سریع بدن و سرم ...

پس از الان برم تو حموم خونه چند دور تمرین کنم تا آمادگی های لازمو کسب کنم😂😂😂👍🏻

نه خونه های که توی مسیر پیاده روی است خطر ندارهولی کلا حموم رفتن توی خونه ها هم سخته، قطعی آب ،جمعیت ...

ممنونم

فکر کنم مردم اون مسیر هم خیلی فقیر باشن و شبیه مردم بغداد وضعشون خوب نباشه

😂😂😂😂😂من که نمیرم خونه شون برخوردشان بده ، جایی که خالم رفته بود میگفت اخم میکردن افراد خانواده ...

یه بنده خدایی تعریف میکرد یه خانواده ایرانی با ماشینشون رفته بودن خونه ی عراقیا میخواستن دنده عقب بگیرن بچه کوچیک خانواده رو زیر گرفتن بچه مرده

ولی خانواده با وجود اینکه داشتن دق میکردن بخاطر امام حسین بخشیدن 

اینا رو میشنوم میترسم میگم یوقت میرم خونشون باعث اذیتشون میشم دلم نمیاد 

شاید اونام برخورد بد دیدن اینطوری شدن

ببین اگه میخوای در حد دو سه روز سریع پیاده روی کنی برگردی اره مثل اون کاربر عزیز حمومات ۲ دقیقه ای میشه

ولی اگه وقت دارین که هم خونه عراقی اگه برین بهتر دقت داری هم حموم بری هم لباس بشوری ، تو مسیرم بگرد موکبی پیدا کن که خلوت باشه

اگه هروز بری حموم دیگه کوتاهم باشه طوری نیست 

عاشق خوابم 🦥💜

ممنونمفکر کنم مردم اون مسیر هم خیلی فقیر باشن و شبیه مردم بغداد وضعشون خوب نباشه

نه خیلی هاشون خونه اصلی شون شهرهای دیگه است اونجا اومدن خونه و موکب ساختن برای این ایام

حتی من خونه مال اهل کویت ، ترکمنستان و لبنان دیدم

موے دست ڪہ پیدانیست اگہ آستین بلند بپوشے، اینقدرسخت نگیر راحت باش..یہ هفتہ ده روزم اینقدر مشخص نیست

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
یه بنده خدایی تعریف میکرد یه خانواده ایرانی با ماشینشون رفته بودن خونه ی عراقیا میخواستن دنده عقب بگ ...

نمیدونم 

نه خاله من خیلی مراعات میکنه بزور زنه بردتش و رفته دیده بدشون اومده از خونه شون اومده بیرون رفته بوده تو موکب

دوستت دارم