2777
2789
عنوان

بنظرتون با این نمره ها مردود میشم

181 بازدید | 28 پست

کارنامه دادن ولی حس میکنم اشتباه حساب کردن بنظرتون مردودم یا نه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

مردودی نداریم که

نهایتا شما چندتا درسو میفتی ، یا شرایطوش داره و تک ماده میخوره یا تابستون پاس می‌کنی ‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردودی نداریم کهنهایتا شما چندتا درسو میفتی ، یا شرایطوش داره و تک ماده میخوره یا تابستون پاس می‌کنی ...

میدونم جغرافیا رو نوشته مردودی. تجدید آوردم

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

میگم شما مشاور هستی؟

مشاور به اون صورت که مرتب مشاوره بدم و تو مراکز کار کنم نه عزیزم‌.

اما همینجوری گذری پیش بیاد به بچه ها کمک میکنم.اطلاعاتمم در مورد کنکور سعی میکنم ب روز کنم.یکی دونفرم هستن هرسال تا پایان کنکور کمکشون میکنم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میدونم جغرافیا رو نوشته مردودی. تجدید آوردم

چه پایه ای هستی؟

مردود خرداد شدی خب

ولی میتونی قبولی شهریور باشی

مشاور به اون صورت که مرتب مشاوره بدم و تو مراکز کار کنم نه عزیزم‌.اما همینجوری گذری پیش بیاد به بچه ...

عزیزم 

من خیلی استرس دارم

به نظرت نمراتم حدودی چه ترازی میده با توجه به سالهای قبل

فلسفه۱۹/۵
ریاضی۱۹
دینی۱۸/۵
تاریخ۱۸
جامعه۱۷/۷۵
عربی۱۷
جغرافیا۱۶/۷۵
فنون ۱۶/۲۵
سلامت۱۵/۷۵
فارسی ۱۵/۲۵
زبان۱۵

چه پایه ای هستی؟مردود خرداد شدی خبولی میتونی قبولی شهریور باشی

نمره مستمرم ۱۲ عه ولی نمره پایانیم ۸.۵

مشاور به اون صورت که مرتب مشاوره بدم و تو مراکز کار کنم نه عزیزم‌.اما همینجوری گذری پیش بیاد به بچه ...

عزیزم 

من خیلی استرس دارم

به نظرت نمراتم حدودی چه ترازی میده با توجه به سالهای قبل

فلسفه۱۹/۵

ریاضی۱۹

دینی۱۸/۵

تاریخ۱۸

جامعه۱۷/۷۵

عربی۱۷

جغرافیا۱۶/۷۵

فنون ۱۶/۲۵

سلامت۱۵/۷۵