2777
2789
عنوان

لطفی در حقم کنید

80 بازدید | 5 پست

خیلی اشفته ام و خسته...نصف شب با هزار غم از خواب میپرم و خوابم نمیبره ...شدم پوست و استخون از غم زیاد...

میشه خواهرانه نفری یه صلوات برام بفرستین شاید که شما پاک و معصوم تر باشین و بتونین کمی از غصه منو کم کنید😔💔

چرا اینقدر ناراحتی اسم کاربریتم ناامیدیه به خدا توکل توکل کن از ته قلبت انشاالله درست میشه

💔😔اسم کاربیمو نتونستم تغییر بدم

گناهکارم و ناامید...خانواده نادرست ..ازدواج اجباری...خیانت ...نرسیدن به شغل مورد علاقه ام ...قلبم پیش کس دیگه و جای دیگه ام 

کاش دلش بسوزه برام خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💔😔اسم کاربیمو نتونستم تغییر بدمگناهکارم و ناامید...خانواده نادرست ..ازدواج اجباری...خیانت ...نرسید ...

گناهکار باشی بازم خدا دعاتو می‌شنوه

چند سالته؟

من نمیدونم اونی که اومده خواستگاریش چطور آدمیه عاقلانه تصمیم بگیر اصلا به فشار خانوادت فکر نکن ببین اون چطور آدمیه زندگی باهاش به نفعت یا نه شاید از اونی دوستش داری آدم بهتری باشه اگه حرف زدی خوب نبود وایسا جلوی خانوادت بگو نمیخوام

گناهکار باشی بازم خدا دعاتو می‌شنوهچند سالته؟من نمیدونم اونی که اومده خواستگاریش چطور آدمیه عاقلانه ...

خیلی ممنونم ازت با اینکه نمیشناسیم و هیچ خوبی در حقت نکردم وقت گذاشتی تاپیکامو خوندی و راهنماییم کردی💔نمیدونم کی هستی ولی این لطفت رو فراموش نمیکنم

امیدوارم هرجای دنیایی از ته دل شاد باشی

خیلی ممنونم ازت با اینکه نمیشناسیم و هیچ خوبی در حقت نکردم وقت گذاشتی تاپیکامو خوندی و راهنماییم کرد ...

عزیزم من کاری نکردم امیدوارم مشکلت حل بشه

همیشه بگو خدا بزرگتر از مشکلات منه کمکم میکنه