2777
2789
عنوان

مادر شوهر زرنگ

196 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من بابام  و شوهرم باهم طلا فروشی دارن ما رسم داریم موقع عروسی ورود مون مادر شوهرم باید بهم النگو بده ورود به خونه بعد میگه تو که از بابات سه تا خریدی الان بنداز😑 میخواد به اسم خودش تموم بشه  به فامیلاتون بگه فکر کرده من ساکتم چیزی نمیگم دور برداشته واقعا ناراحتم ازش  میخواد اونا رو بپیچونه به من اینجوری میگه می‌خوام بهش بگم مامان من زیر دوازده تا النگو نمیندازم چون بابام بهم چهار تا داده شوهرمو تا الان چهار تا  که اگر نداد ندارم کل شو بهم پیشنهاد بدید این رسمشونه باید بدن دارن دلسوزی نکنید 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعت را کم کن النگو مهم نیس خوشبختی تو مهمه

عزیزم خوشبختی مهمه ولی از قبل بهم قول داده بود😑 بعدشم داره منو میپیچونه که من بندازم به فامیلش بگه ما خریدیم بعد خودش رفته دوازده تا خریده خب یعنی چی ؟

اینکه گفتی زیر ۱۲ تا نمیندازی واقعی بود؟

اره بابا اگر بگم اوکی هرچی میخوای بیارید نمیاره که 😂 نه نمیندازم کلا زیاد مهمونی به مهمونی چون من کارمند خطرناکه برام 

اره بابا اگر بگم اوکی هرچی میخوای بیارید نمیاره که 😂 نه نمیندازم کلا زیاد مهمونی به مهمونی چون من ک ...

الهی بمیرم برا شوهرم،وضعش خوب نبود فقط سه تا النگو برام خرید،نمی تونست درست و حسابی برام خرج کنه،چقد توی دوران عقد پشت سرش حرف زدن😔😔😔

کاربری سال ۹۶ هستم.
الهی بمیرم برا شوهرم،وضعش خوب نبود فقط سه تا النگو برام خرید،نمی تونست درست و حسابی برام خرج کنه،چقد ...

یه چیز بگم؟ تو شوهرت هرچی داشت به پات ربخت اصلا ناراحت نباش خوشحالم باش ❤️الهی خوشبخت بشید