2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی ب توضیح اضافه نداره 

تجربی : فقط اگ خرخونی 

ریاضی : فقط بدرد اونایی میخوره ک میخوان مهاجرت کنن 

انسانی : زندگی بخور نمیر تو ایران معلمی و...

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
نیازی ب توضیح اضافه نداره تجربی : فقط اگ خرخونی ریاضی : فقط بدرد اونایی میخوره ک میخوان مهاجرت کنن ا ...

تجربی واقعا به درد هر کسی نمیخوره حتی اگه درستون خوبه ولی نمیتونید زمان زیادی رو پای کتاب بشینید اصلاااااا به تجربی فکر هم نکنید اصلا

نیازی ب توضیح اضافه نداره تجربی : فقط اگ خرخونی ریاضی : فقط بدرد اونایی میخوره ک میخوان مهاجرت کنن ا ...

درباره معلمی زیاده روی کردی البته

یخورده یواش تر عزیزم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

انسانی چرا زندگی بخور نمیر؟

فقط معلمی نیس که حقوق و روانشناسی هم داره که به مراتب درآمدشون بهتره

انسانی چرا زندگی بخور نمیر؟فقط معلمی نیس که حقوق و روانشناسی هم داره که به مراتب درآمدشون بهتره

حقوق و روانشناسی دیگه اشباع شده پیام نور هم با سوابق این رشته ها رو میگیره😂

انسانی چرا زندگی بخور نمیر؟فقط معلمی نیس که حقوق و روانشناسی هم داره که به مراتب درآمدشون بهتره

حقوق اشباع شده ولی بازم خوبه 

روانشناسی و اینا کلا کار ثابتی نیس ب نظرم 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸