2777
2789

خدایی مسخره نیست میگفت اگه قبول نشد باشه اگه قبول بشه میخواد چند سال کار کنه خونمون رو عوض کنیم ماشین بخره جهیزیه بخره بعد با همکاری مثل خودش ازدواج کنه بخدا در یه سطح بودیم نه اینکه اونا بالاتر باشن حالا قضیه این بود که من اصلا ذهنم سمت این دختر نمی‌رفت والا. قرار بود یکی دوسال پیش یه بخشی استخدام شم خیلی خونواده اینا اومدن سمتمون و چراغ سبز نشون دادن ولی  منتفی شد خلاصه من گذاشتم چند وقتی بگذره و صحبت کردم و حقیقتش آشنا جور کردم که کارم رو حل کنه ولی پیش کسی نگفتم و بعدش مادرم رو فرستادم خواستگاری دختر که مادرش اون حرفارو زد . الان متوجه شدم که قبول نشد واس فرهنگیان و منم کارم حل شد از آشناهامونن حالا مادر دختره باز مثل قبل زنگ میزنه و الکی با مادرم صحبت میکنه کلی. از مادرم پرسیده کی واس من زن درست میکنه و... ای کاش نیت آدما توی چهرشون معلوم بود من مادر این دخترو مثل مادر خودم میدونستم ولی اون عزت نفسم رو خورد کرد به مادرم گفت این زن واسه چیشه هیچی نداره بزار یکی دوسال کار کنه و یه دختری براش بگیر منظورش این بود در حد دختر من نیست . شمام مثل خواهرم چهرم خوبه هفت ساله آمادگی جسمانی کار میکنم حرفه ای یه شغل فنی پر درآمد یاد گرفتم و قراره جای مناسب با حقوق مناسب استخدام بشم . راستش دلم‌پیش دخترش گیر هست شما خواهرانه راهنماییم کنید اگه کارم حل شد و اومد سمتمون چیکار کنم چون از اقوام هست و میشناسم و میدونم میاد یتا واسطه ای چیزی می‌فرسته من ۲۴ سالمه دختر ۲۰

آره با حقوق معلمی خونه عوض کنه ، ماشین بخره 😂😂

باشه دو بار

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پا بذاری رو اتفاقات و ازدواج کنی

بعدا سر هر بحثی کارای مامانش یادت میاد و اون و خورد میکنی، مامانشو خورد میکنی

چون کینه داری

و زندگیتون میشه زهر مار

در ضمن مادرش بشدت دخالتگره و اجازه نخواهد داد زندگیِ نرمالی داشته باشین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

به نظرم کاش بتونی تو یک فرصتی با خود دختر صحبت کنی

شاید اونم مخالف حرفای مامانش بوده ولی زورش نرسیده

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه تنها این خانواده، که کلا  دخترها با دیدن فضای مجازی تو فاز روشنفکری رفتند.

تازه اینها که از اول دارند ناز می کنند عاقبتشون مشخص نیست.

اونهایی هم که ناز نمی کنند بعد دو روز فیلشون یاد هندوستان میکنه وطلاق میگیرند

هر کاری میکنی پایه ریزی محکمی داشته باش که کلاه سرت نره، فعلا پسرها بدبخت تر هستند

اگه پا بذاری رو اتفاقات و ازدواج کنیبعدا سر هر بحثی کارای مامانش یادت میاد و اون و خورد میکنی، مامان ...

راستش دلم رو شکوند مادرش اصلا ازش انتظار نداشتم چون مادرش میشد دختر داییم و میدونست حداقل پسر بی عرضه ای نیستم 

جای خواهر میگم نرو سمتش اینا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست

خیلی خود خواه بودن بخدا اگه نمیومدن سمتمون هیچ وقت ذهنم نمی‌رفت سمتشون حلالش نمیکنم خیلی اذیت شدم 

بله مسخره هس معلومه گذاشتنت تو آب نمک کسی که فرهنگیان بخونه با کسی ادامه تحصیل نده موقعیت های خاستگا ...

آره دیگه ارزش نداره حیف اون نیت خالصی که من داشتم