2777
2789
عنوان

بد ترین تجربه خریدم از باسلام

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنشت غیرطبیعیهبخاطر خرید اینترنتی چرا باید از خواب و خوراک بیفتی؟ پسش هم که دادی..نهایتا یه پول پس ...

هنوز پسش ندادم پشتیبانی با سلام عین خیالش هم نیست که مشکل پیگیری کنه تا پول برگرده

فدای سرت. اصلا ارزش ناراحتی نداره چطوری اینترنتی کفش می خرید؟ یه کفش خیلی هم به نظر قشنگ باشه باید ...

اخه فکر نمیکردم این مشکل پیش بیاد بالای صد نفر خرید کردن راضی بودن خودمم اونجا فروشندم پیش نیمده بود اصلا

اخه فکر نمیکردم این مشکل پیش بیاد بالای صد نفر خرید کردن راضی بودن خودمم اونجا فروشندم پیش نیمده بود ...

ببین منم تو خرید خیلی حساس هستم برای همین خریدهایی مثل کیف و کفش که می دونم جنسی که نشون می دن با اون چیزی که می فرستن ممکنه متفاوت باشه رو نمی خرم 

همین.   نه اینکه بخرم و بعد خثحرص بخورم و به چه کنم چه کنم بیافتم!   

خیلی ها مثل من نیستن می خرن راضی هم هستن. دو روز بعد هم میاندازن می ره یه مدل دیگه می خرن  ولی من که 6 ماه یه کفش می پوشم تو خریدش دقت بیشتری می کنم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

میدونم اما غصم میگیره من خیلی قدر پولم میدونم ما الا پول اسون ب دست نمیاریم ک اینطوری سرمون کلاه بزا ...

فقط به خاطر یه پول بسته بندی تو  پست ۲ روزه خواب و خوراک نداری..

خب بنده ی خدا فردا ۱۰۰ برابر این پول رو باید خرج بیماری‌های روحی و جسمی کنی که از حرص خوردن میگیری...

اگه فکر کنی الان ویزبت متخصص شده ۷۰۰ تومن کمتر حرص میخوری

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ببین منم تو خرید خیلی حساس هستم برای همین خریدهایی مثل کیف و کفش که می دونم جنسی که نشون می دن با او ...

حق با شماست منم همینطوریم واقعا اشتباه بدی کردم موضوع این یه شلوارم گرفتم میترسم اونم برسه دستم همینطوری باشه همه راضین یه نظر بد نیست همه عکس گذاشتن هیچ هیچ ولی اصلا ریختم ب هم غصم گرفته دیگ همچین خریدی نمیکنم واقعا همیشه از دیجی کالا خریدم خدای راضی بودم اصلا بد نبود ولی این با سلام با ادم ی کاری میکنه ادم داغ ب دلش بمونه

فقط به خاطر یه پول بسته بندی تو پست ۲ روزه خواب و خوراک نداری..خب بنده ی خدا فردا ۱۰۰ برابر این پول ...

یکم ب خاطر سختیای ک توی این یک سال کشیدم ب شدت حساس شدم دست خودم نیست غیر قابل کنترل شده برام 

حق با شماست منم همینطوریم واقعا اشتباه بدی کردم موضوع این یه شلوارم گرفتم میترسم اونم برسه دستم همین ...

لباس هم همینه.  یه عکس ژورنالی می زارن بعد اونی که میاد دستت می بینی پلاستیک خالصه ! 

من همون بازار هم می رم کلی باید به پارچه دست بزنم تا ببینم نخ هست. خنکه. دوستش بد نباشه.  موقع پرو تو تنم بشینه. رنگش بهم بیاد.  بد ندوخته باشن.   زدگی نداشته باشه 

(یه دامن بلند حضوری خریدم بعد دیدم یه تیکه اش پارگی داشته با رنگ همرنگ خودش رفوش کرده بودن. رفتم پسش دادم )

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

لباس هم همینه. یه عکس ژورنالی می زارن بعد اونی که میاد دستت می بینی پلاستیک خالصه ! من همون بازار ه ...

کاش قبله همه اینا ب این موضوعات فکر میکردم ممنونم ک تجربتون در اختیارم گذاشتین خوب شد این تجربه رو با پول کسب کردم پای جونم در میونم نبود 

من خیلی از باسلام و سایتا خرید می کنم و شکر خدا تا الان واقعا راضی بودم

ولی کفش رو به نظرم باید پا بزنی

مگه اینکه از دیجی بخری که خودشون میان پس میگیرن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘