2777
2789
عنوان

همسرم روراست نیس

354 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. چن روز پیش تولد مادر شوهرم بود و همسرم براش پول واریز کرده. این در حالیه ک من میخوام کفش بخرم میگه این ماه دستم خالیه صبر کن . یا تولد مادر من بود گفت نشد بخریم چیزی گفتم اره دستمون خالیه انشاالله روز مادر جبران میکنیم . تازه فهمیدم مادرش زنگ زده گفته چرا تولدمو بهم تبریک نگفتی این برداشته بعد تماس تلفنی پول براش ریخته. مشکل من پول دادن بهشون نیست مشکل من اینه من پاهام درد میکنه چون کفشم نامناسبه و اون اولویت مادرشو میزاره

چقدر داده... اگر زیاد نیست بیخیالش شو راهی نیست جز سکوت 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری.  

من بودم زنگ می زدم به مادرشوهر یه بحث و دعوا راه می‌انداختم.  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حق داری. من بودم زنگ می زدم به مادرشوهر یه بحث و دعوا راه می‌انداختم.

گناه مادرشوهرش نیست مقصرهمسرشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جپری دعوا نکن ک بگه مادر بیچاره ی مظلومم و تو ام بشی عروس بد ذات 

نرم دعواش کن😅

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!