2777
2789

سلام دوستان 

می‌خوام بدونم اگه دخترتون از دوستش یا از بزرگترا غیر از پدر مادر دلش بگیره یا بشکنه چیکار میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش محبت میکنم و جوری بارش میارم حرفای کسی ناراحتش نکنه

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱

بهش توضیح میدم حق داره الان ناراحت شده دردودل میکنم باهاش بدونه عین دوست میتونه روم حساب کنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مثلا ب دختر نوجوون نباید بگی فداسرتتتت بابا 

باید اول ب حرفاش فقط گوش بدی هیچی نگی بعد بگی حق داری وفلان از اخرررر اگ چیزی خواستی بهش یاد بدی بگی نظر من اینه اینطوری بهتره ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

باهاش حرف میزنم ببینم حق باکیه

باهاش صحبت کردم حس میکنم یه جورایی حق داره 

مثلا با دختر داییش که صمیمیه قرار گذاشته که با هم صمیمی تر باشند نسبت به اون یکی دختر داییش ولی دیروز فهمید اون بچه حرفشو زیر پا گذاشته 

می‌دونم خیلی بچگانه هست ولی برای بچه دغدغه فکری میشه متاسفانه 

اول از همه دلیلشو میپرسم و میشینم باهاش صحبت کنم ... اگه دلیله مزخرفی بود سعی میکنم شادش کنم و باهاش شوخی میکنم تا یادش بره و یه جورایی بهش میفهمونم که هر چیزی ارزش ناراحت شدن نداره ..

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

چه خوبه ک انقدر به فکرشی دخترا تو این خیلی حساسن مراقبش باش نه مثل مامان که تو همون سن بلوغ ازش دور شدم از رفتاراش تو اون سن ب جای اینکه باهام صمیمی شه ازم فاصله گرف منم الان باهاش یه غریبم

بستگی داره موضوع چی باشه اصلا

دختر من از دختر داییاش ۳ سال بزرگتره 

با یکیشون خیلییی صمیمیه 

ولی اون حس میکنم دختر منو یواشکی اذیت می‌کنه و بعد با مظلوم نمایی جلو دیگران خودشو خوب نشون میده و برای همین دخترم از قضاوت خانواده ناراحت شده