2777
2789

یه چند شبه هی پشت هم شبا دارم خوابای ترسناک میبینم

با موضوعات جدید یا حتی تکراری

یا کسی در خطره یا خودم در خطرم و یا کلا فضاش دلهره اوره

اعصابم داغون شده

همش با عالمه حس بد بیدارم میشم صبح ها

الانم فکر کردم نزدیکه صبحه ولی دیدم کلا ۱ ساعته خوابم برده😭

چکار کنم دیگه نبینم؟🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بزن هوش مصنوعی تعبیر کنه 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان یه نفر پشت سرته برنگرد یه سایه ی سیاهی اون گوشه ی اتاق نمیبینی؟

نه

بیخود فیلم ترسناکش نکنید.

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

خوابای ترسناک یعنی ذهنت پر از نگرانی استرس یا ترس‌های پنهانه که توی بیداری فرصت نکردی بهشون رسیدگی کنی شب میان بالا.

ممکنه دلیلش خستگی ذهنی دغدغه‌های عاطفی فکرای منفی قبل خواب یا حتی تاثیر فیلم و اخبار باشه. یعنی ذهن و روحت دارن میگن یه چیزی هست که باید بهش توجه کنی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اسی جان شما کرم مو گارنیه خریدی خوب بود یا ن زیاد؟

من موهام بشددددت خشکه و بدحالت شده و موخوره میزنه برا خشکی و بدحالتیش دتبال یه سرم یا کرم مدی خوبم موندممممم دگ چی بخرم هرجی خریدم کم تاصیر بوده و زود میپریده هثرش

اسی جان شما کرم مو گارنیه خریدی خوب بود یا ن زیاد؟من موهام بشددددت خشکه و بدحالت شده و موخوره میزنه ...

@بانوى_اول‍  عزیزم توروخدا کمکم کن بگو چی واقعا خوبه بخرم البته چیزای خیلی قیمت بالا و لوکس نمیخواد در حد همین ۱ تومن اینا میخوام ک واقعا موهامو نرم و خوش حالت و ترمیم کنه . چیزایی مثل پنتن ک پرالکله و بعد یه مدت مورو از اولش هم خشک تر میکنه نمبخوام

اسی جان شما کرم مو گارنیه خریدی خوب بود یا ن زیاد؟من موهام بشددددت خشکه و بدحالت شده و موخوره میزنه ...

ببین دو مدل داره

یکی نارنجیه

یکی سبز

اون نارنجیه واقعا خوب بود ولی سبزه معمولی بود

ببین دو مدل دارهیکی نارنجیهیکی سبزاون نارنجیه واقعا خوب بود ولی سبزه معمولی بود

عشقم نارتجی همون همون گودبای دمیج ؟ 

بعد تو موهات خیلی خشک و دمیج بود ؟ 

این نارنجیه موهاتو نرم و ابریشمی و خوش حالت میکرد یا نرم معمولی ؟ 

نرمیش تا حمام بعدی میموند یا فردای استفاده اثرش میپرید انگار ک هیجی نزدی و موهات دوباره خشک میشه ؟

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم همرو جواب بدی لطفا عزیزدلم 🌸🙏