سلام.. ما فروردین کات کردیم اونم خودش با یه بهونه الکی تموم کرد هزار تا حرف هم بارم کرد.. بعد هر ماه یکی دوبار بهم پیام میده من احمقم جواب میدم با خوش رویی.. یبار کلی بهش گفتم دوستت دارم و دلم برات تنگ شده بود فقط میگفت مرسی! درحالی که قبل جدایی کافی بود بگم دوستت دادم هزار تا حرف عاشقانه بهم بگه.. نمیدونم فازش چیه که پیام میده.. چند روز پیش هم زنگ زد! و من برای اولین بار باهاش بد حرف زدم گفت فقط خواستم حال و احوال کنم که اشتباه کردم و پاچه آدمو میگیری .. ما رابطه مون وایه ازدواج بود ولی نامردی کرد و تموم کرد! کلا هم بلاکم میکنه فقط وقت پیام و زنگ زدن انبلاک میکنه و مجددا بلاک.. فازش چیه بنظرتون؟
فازش نامعلومه جوابشو نده چرا تودتو مسخره ی پسر الاف کردی؟
اخه دوستش دارم😔 خیلی بهم محبت میکرد از ته قلبش دوستم داشت.. بار اولش نیست چندین بار منو بلاک کرده به مدت طولانی و دوباره اومده.. اما اینبار کامل رفت... اصرار کرد به خونوارت بگو که قرارع بیام خواستکاری ولی هربار برای خواستگاری امروز و فردا میکرد... میگفت پول ندارم خونه باید بخرم و...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.