2777
2789

سلام.. ما فروردین کات کردیم اونم خودش با یه بهونه الکی تموم کرد هزار تا حرف هم بارم کرد.. بعد هر ماه یکی دوبار بهم پیام میده من احمقم جواب میدم با خوش رویی.. یبار کلی بهش گفتم دوستت دارم و دلم برات تنگ شده بود فقط میگفت مرسی! درحالی که قبل جدایی کافی بود بگم دوستت دادم هزار تا حرف عاشقانه بهم بگه.. نمیدونم فازش چیه که پیام میده.. چند روز پیش هم زنگ زد! و من برای اولین بار  باهاش بد حرف زدم گفت فقط خواستم حال و احوال کنم که اشتباه کردم و پاچه آدمو میگیری .. ما رابطه مون وایه ازدواج بود ولی نامردی کرد و تموم کرد! کلا هم بلاکم میکنه فقط وقت پیام و زنگ زدن انبلاک میکنه و مجددا بلاک.. فازش چیه بنظرتون؟

فازش نامعلومه جوابشو نده چرا تودتو مسخره ی پسر الاف کردی؟

اخه دوستش دارم😔 خیلی بهم محبت میکرد از ته قلبش دوستم داشت.. بار اولش نیست چندین بار منو بلاک کرده به مدت طولانی و دوباره اومده.. اما اینبار کامل رفت... اصرار کرد به خونوارت بگو که قرارع بیام خواستکاری ولی هربار برای خواستگاری امروز و فردا میکرد... میگفت پول ندارم خونه باید بخرم و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوستش دارم😔 خیلی بهم محبت میکرد از ته قلبش دوستم داشت.. بار اولش نیست چندین بار منو بلاک کرده ب ...

و شمام حرفاشو باور کردی؟؟؟!!!

محبت کرده؟چ محبتی؟شما‌چطوری جوابشو دادی؟

و شمام حرفاشو باور کردی؟؟؟!!!محبت کرده؟چ محبتی؟شما‌چطوری جوابشو دادی؟

اره باور کردم اخه یه مرد ۳۸ ساله چرا باید دروغ میگفت تازه یبار هم جدا شده قبلا... من همیشه بله چشم گو بودم ... خیلی هوامو داشت خیلی کافی بود چیزی بخوام برام تهیه کنه... منم بینهایت باهاش مهربون بودم.. نمیدونم دیوونه سده چیه.. همش میگم نکنه یه فرد جدیدی اومده که قید منو زده؟

اره باور کردم اخه یه مرد ۳۸ ساله چرا باید دروغ میگفت تازه یبار هم جدا شده قبلا... من همیشه بله چشم گ ...

حالا شما تو رابطه ای باور نمیکنی ولی مام رابطه داشتیم

دگ ملاک‌راستگویی ک سن نیس حالا میخاد۵۰سالش باشه یا ۳۸سالش باشه ازدواج سخت شده مسئولیت پذیری سخت شده

حالا شما تو رابطه ای باور نمیکنی ولی مام رابطه داشتیمدگ ملاک‌راستگویی ک سن نیس حالا میخاد۵۰سالش باشه ...

درسته... من کوتاه اومدم گفتم تو فقط یه قدم بردار دلم خوش باش کاری نکرد که هیچ یه بهونه جور کرد که تو اخلاق نداری و رفت!

درسته... من کوتاه اومدم گفتم تو فقط یه قدم بردار دلم خوش باش کاری نکرد که هیچ یه بهونه جور کرد که تو ...

خب دگ‌وقتی کسی کسی رو نخواد اینجوری میشه و این مشکل ازشما نیس واقعا...ایشون شاید امادگی ازدواج رو نداشته

خب دگ‌وقتی کسی کسی رو نخواد اینجوری میشه و این مشکل ازشما نیس واقعا...ایشون شاید امادگی ازدواج رو ند ...

کاش امادگی ازدواج نداشته باشه ولی دلیل جدا شدنش از من شخص دیگه ای نباشه..