2777
2789

چند نفر بحث کردن و نی نی یار تاپیکو خودش قفل کرد

بعد دو نفر اومدن زیر تاپیک قبل از اون پست گذاشتن یکیشون گفته چرا جلوی اونی که بحث میکردو نگرفتی و بندازیش بیرون :/ 

واقعا من متوجه نیستم ایا جدیدا قابلیتی اومده که میشه یه کاربر خاص رو از تاپیکی که زدی بن کنی و نتونه پیام بده؟ 😕🙄

اون یکی هم گفته بود چرا گفتی مردا مردا حق دارن اگه شیو نکردین خیانت کنن و خجالت میکشم باهات همجنسم درحالی که من اصلااااا همچین چیزی نگفتم و نمیدونم ایشون چه خوابی دیده و اومده این کامنتو گذاشته :/ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولشون کن اینا با خودشونم درگیرن و معلوم نیست لا خودشون چند چندن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

لطفا بیاین جواب بدین اعصابمو به هم ریختین 

چرا از من طلبکارین من فقط دنبال یه روش شیو مناسبم و حتی اولین تاپیکام تو نی نی سایت هم در مورد همینه و ۳ ساله درگیرشم :/

ولشون کن اینا با خودشونم درگیرن و معلوم نیست لا خودشون چند چندن

تگشون کردم بیان جواب بدن واقعا معلوم نیس فازشون چیه چه توقعی از کسی که راهنمایی میخواسته و اتفاقی پربازدید شده دارن :/

لطفا بیاین جواب بدین اعصابمو به هم ریختین چرا از من طلبکارین من فقط دنبال یه روش شیو مناسبم و حتی او ...

عزیزم من 15 سال پیش لیزر کردم و بعدش اپی لیدی کلا خیلییییی موهام کم شده 

والا یه بخشیشو خوندن با اینکه مجردم حقیقتا حالم به هم خورد یعنی چی مردارو آدم حساب نمیکنم و پشمامو نمی‌زنم لامصب من شوهر آیندم همچین حرفی بزنه لهش میکنم 

نه من همسرم برام مهم نیست و  بهداشتم و رعایت نمیکنم چون من قوی و مستقل و خود ساختم 

برو بابا توروخدا😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
لطفا بیاین جواب بدین اعصابمو به هم ریختین چرا از من طلبکارین من فقط دنبال یه روش شیو مناسبم و حتی او ...

عزیزم میتونی اگر خودت بلد نیستی وکس بندازی بری مراکز اپیلاسیون برات وکس بندازن هم دیرتر در میاد هم نرم تر میشه هم به مرور زمان رشدش کمتر میشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭